-
Autosjedalice
Jel netko možda zna dali se na autosjedalici Peg Perego Primo Viaggio može skinuti ovaj dio na kojem beba sjedi i oprati u perilici ili barem ručno? Ja proučavam već pola sata i nisam došla do rješenja,naime mi smo sjedalicu posudili od prijatelja i ja bi sad to malo oprala i čini mi se jako glupo da se to nemože skinuti :evil: Ako netko zna...........??? :love:
-
Sigurno se skida, ali ne sjecam se vise kako. Mislim da imas konopcic unutar navlake koji stezes oko plastike, pokusaj ga pronac i olabavit , a zatim samo povuci preko. Mislim da je najlakse poceti s gornje strane.
-
Moze li netko dati vise detalja o tome kako se skida navlaka ili barem kako osvjeziti koristenu i posudjenu autosjedalicu.Da bar imam parni cistac-mislim da bi to bilo dobro rjesenje ali nemam,pa sam u dilemi da li je dovoljno samo prebrisati sve mokrom krpom ili cetkom?
-
ako nemate pisane upute od proizvođača probajte izgooglati na netu proizvođača, pa tamo bude nekih savjeta
-
Nista nisam nasla na netu,ali eto,uspjeli smo nekako uz pomoc snalazljivih muskih mozgova-caka je u remencicima.Al kako je tesko bilo skinuti tako ce i biti komplicirano staviti natrag,ali o tom potom.tenks
-
Kakvim remenčićima? Ja svoju jučer skinula bez pol frke i oprala u kadi. Samo se svuče s okvira i isto tako vrati.:coffee:
-
Na Peg Pereggo primo viaggio da se samo svuče navlaka? Kod nas je to bio kompliciran postupak. I remenčići se skidaju.
-
Kad ti kažem da sam tako učinila. Mi imamo PP Pliko (koji ima AS Primo viaggo) i kako ga prodajem, morala sam sve rastaviti i oprati.
Jedino je malo pipkavo provući remenčiće kroz stiropor, al' niš posebno.
-
Mi smo dobili primo viaggio tri-fix i nikako ne mogu skinuti ovaj donji dio jer mi smeta stiropor koji ide uz glavu... Ima li itko savjet? Treba li se nekako maknuti taj središnji dio sjedalice pa da se onda izvuče navlaka?
-
Evo samo info za one koje ce u budućnosti mučiti isto pitanje... Uspjela sam skinuti taj središnji dio plastike i stiropora pa je onda i navlaku lako maknuti... :) uglavnom, može se... Maknu se dva vijka, plastika ima svoje nekakve "kukice" i to je to... Prvo me bilo strah da ne potrgam, ali sve ok! :)