Re: Danas me 'udarilo'....
Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Sve sam ulozila u nas brak, energiju, trud, ljubav, nadu, odbila dva fantasticna posla sa dobrim primanjima samo da budem vise kuci (da barem nisam) pa zasto ovaj osjecaj? Ne zelim ga nazad i najradije bih da ga vise nikad ne moram vidjeti (sto nije moguce zbog djeteta), ali osjecaj je tezak :cry:
Iridana, osjećaj je težak, ali služi pročišćavanju. Nemoj previše suzbijati takve osjećaje, oni su dio zacjeljivanja rane. I moja je situacija slična, bolna i tužna, i pitala sam se kao i ti zašto me boli kad je bilo tako loše... odgovor je da boli to što umire ideja o braku (ovom sadašnjem, ne općenito) i to boli. Boli ono što si htjela da bude a nije se ostvarilo, ono što si vjerovala da je a nije bilo, energija i emocije koje si uložila, a nisu uzvraćene... Bitno je da znaš da on nije taj za kojim patiš. Nadam se da kužiš kaj hoću reći, patimo zbog promjene i razočaranja, ne zbog NJIH koji su bili gadni prema nama.
Poslije kiše dolazi sunce - trenutno je kiša, al neće ni ona viječno. Drž se :love:
Citiraj:
Da se vratim...taj osjecaj praznine, nedostatka, kao da sam 'failed', tesko mi je. Bilo mi je super sve do danas kad se sve finaliziralo. Nadam se da je ovo neki prijelomni trenutak. Kad racionaliziram nas brak, ne ostaje mi nista kvalitetno. Bilo je lijepih trenutaka, ali oni su izgubili na sjaju zbog njegovog ponasanja, agresivnosti, surovosti, vrijedjanja (ne birajuci da li je to pred djecom, njegovim roditeljima, mojim, nasim prijateljima, u trgovini...). Nisam vise mogla i - ok, imam sve argumente i opravdane razloge sto sam otisla, ali zasto taj osjecaj praznine? Sve sam ulozila u nas brak, energiju, trud, ljubav, nadu, odbila dva fantasticna posla sa dobrim primanjima samo da budem vise kuci (da barem nisam) pa zasto ovaj osjecaj? Ne zelim ga nazad i najradije bih da ga vise nikad ne moram vidjeti (sto nije moguce zbog djeteta), ali osjecaj je tezak :cry:
razlog za te osjećaje je zato što sve mi razvod doživljavamo kao svoj vlastiti neuspjeh. Biti će bolje, valjda, samo treba proći vrijeme. Tako bar mene tješe :lol: a ja evo tebe. E sad, u nekoliko mojih interakcija sa tobom na forumu stekla sam dojam da si izuzetno snažna osoba, tako da mislim da će biti sve o.k., možeš ti sve. Pusa i drži se :love: :heart:
Citiraj:
a vrhunac mu je bio u 3 dana prije nego sam se iselila kada me ujutro nije pustio na posao, uzeo katalog, savio ga i prijetio (pred djetetom od 5 godina) kako ce me njime satrati :shock: :( , i zatvoriti na 3 dana u sobu tako da nitko nece znati gdje sam. To je bio trenutak kad sam odlucila 'pobjeci', spakirala najnuznije u 2 sata i odselila se navecer dok njega nije bilo.
Ovo je tvoja pobjeda, nešto na šta trebaš biti ponosna, hrabro je od tebe što si otišla i nadam se da ti je to nit vodilja za dalje.
Sve treba svoj završetak, tako i to poglavlje u tvom životu, nađi to što će ti dati taj osjećaj završetka bilo to suze...ili kako god tebi paše.
Okreni nakon toga novu stranicu, jer mislim da ćeš time svojoj dječici osigurati kvalitetniji život i usaditi im nove vrijednosti koje će ih voditi kroz život-prave vrijednosti.
Svaka osoba ima svoje JA, ima pravo glasa, dostojna je poštovanja drugih, da moraju postojati kompromisi, a ne samo jedan smjer, pomoći im u građenju njihovog samopoštovanja kako bi mogli ponosno kročiti dalje životom, bez straha da je netko nad njima na taj način kako je tvoj BM bio nad tobom, znam da postoje i druge oštrije riječi, ali to jednostavno nije lijepo i nitko to nebi trebao trpiti, skidam ti kapu jer si hrabra žena koja je sposobna razlučiti što je za nju i njenu djecu najbolje, a ne misliti da išta takvog treba trpiti.
Citiraj:
Kavin prvotno napisa
skidam ti kapu jer si hrabra žena koja je sposobna razlučiti što je za nju i njenu djecu najbolje, a ne misliti da išta takvog treba trpiti.
nemam ti ni ja ništ novog i pametnog za reći, cure su sve već rekle...
odbolovati moraš, to je tak normalno nakon svega...
ti si hrabra žena i tvoje cure su sretne jer imaju takvu mamu.
:love: