Dojenje i dohrana, slab napredak
Dakle, beba sada ima 10,5mj.
Rođena je sitna i polagano je dobivala na težini, prosječno pola kg mjesečno.
Nakon sedmog mjeseca je još usporila s napredovanjem jer je bila šmrkava tri dana i nije mogla cicat. Nakon toga je krenulo malo bolje, ali je tokom ovog zadnjeg mjeseca sve stalo.
Opet je bila šmrkava tri dana i nije mogla cicat, a nakon toga sam ja bila bolesna i nisam ju mogla nikako drukčije hranit nego dojit, a mlijeko je tih par dana bilo na minimumu. Ne znam točno da li je štogod izgubila, ali u nazad skoro dva mjeseca od kad smo se vagali, nije dobila ništa na kilaži.
Problem je što ona odbija hranjenja. Bilokakva. Cijeli dan bi bila na cici.
Ne želi piti mlijeko na bocu, jedva jedvice sam uvela bocu s kljunom.
Ne želi AD.
Ovo zadnje vrijeme je počela odbijat i dohranu.
Napravila sam par dana pauzu s dohranom jer je hranjenje bilo nemoguće.
Od juče pristaje jesti samo bananu.
Bili smo jako dobro profunkcionirali.
U jutro kad se budi - cica.
Nakon sat ipo budnosti, izdojeno+"Good night papica", svega 80ml.
Nakon sat vremena - cica i tako sve dok ne zaspe.
Kad se probudi, opet nakon sat ipo - mesno/povrtna kašica. Nakon sat vremena cica, pa nakon toga opet dok ne zaspe.
Kad se probudi, opet voćna kašica, pa nakon sat opet cica, pa nakon sat opet cica, pa sve dok ne zaspe.
Nakon toga noćno nacicavanje.
Rezime je da ona svakih sat-sat ipo ima nešto u ustima, ali u mizernim količinama. Zadnje vrijeme se količina kašice svela na 1/3 (kršitelj koda)ove male boćice.
Kad doji onda je to max 5min.
Jako je aktivna i očito pre malo jede.
Nešto ne štima.
Negdje gadno griješim u postupku.
Muka mi je napisat, ali ona ima 10,5mj i 6,1kg. :(
Ako znate molim vas recite mi u čemu je problem.
Pedijatrica nam je dala dodatak prehrani za povečavanje mišićne mase, ali ja skoro da ne znam kako da joj to dam, ne mogu u cicu stavit. :roll: