...dakle, imamo već topić na temu outlet za obuću, a mene više zanima gdje kupiti odjeću. Mislim onu tipa peri-deri za vrtić i slične aktivnosti.
Meni je super bio Ontario na Malešnici, ali ga tamo više nema. Znate li koju drugu lokaciju?
Hvala! :)
Printable View
...dakle, imamo već topić na temu outlet za obuću, a mene više zanima gdje kupiti odjeću. Mislim onu tipa peri-deri za vrtić i slične aktivnosti.
Meni je super bio Ontario na Malešnici, ali ga tamo više nema. Znate li koju drugu lokaciju?
Hvala! :)
mislim da sam danas vidila da ontario ima outlet ispod konzuma na černomercu, preko puta one name di je konzum, tintilinić...nadam se da kužiš šta oću reć :oops:Citiraj:
Lukina mamma prvotno napisa
U Dubravi. Malo iza okretišta.
Misliš kad ideš iz grada prema dubcu malo iza okretišta dubrava, na kojoj strani?Citiraj:
TeFil prvotno napisa
Za vrtić i pješčanik nama vrijedi samo posebno probrana peri deri kolekcija s rodinih rasprodaja i eventualno second hand shopa :lol:
Hvala, curke. :love:
Idemo u potragu slijedeći tjedan.
Imaš Ontario dućan na trešnjevci Imeđu placa i trešnjevačkog parka na istoj strani.
Nije outlet, regularni je dućan, no ima zgodnih stvarčicaCitiraj:
twins mama prvotno napisa
Mada frendica kaže da su se po njoj jako pokvarili, ja nisam kupovala neko vrijeme pa ne znam :/
Ima njihov dućan i na jarunskom placu.
Benetton u Hoto Centru i Outletu u Sv. Krizu Zacertje: majice po 26-40kn, traperice po 50kn....
Cure kako doći do Hoto centra,gdje skrenuti....?
Ovisi otkud dolazis... Skines ne s autoputa u sv. nedjelji i na semaforu )prvi i jedini) skrenes desno, nakon 200-300 m ti je hoto centar s lijeve strane, nemozes fulat!Citiraj:
telmama prvotno napisa
Ako neides po autoputu nego po samoborskoj vozis se samo ravno prema Samoboru i onda ti dode s desne strane.
Meni je Ontario postao prskup za njihovu kvalitetu, a i nije mi baš nešto.
Ja svoje i za vrtiću lijepo obučem.
Janku sam nekad i znala kupiti nešto u Ontariu ali sada već dugo nisam.
Obožavam rodinu rasprodaju i forumsku burzu jer uvijek nađem prekrasnih stvari za malo novaca. A s obzirom da su rabljene i jeftine nije mi žao oblačiti im to za vrtić.
potpisujem ovo za Roses outlet u Začretju, a posebice imaju dobarCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
izbor za dečke.
Kako doći javnim prijevozom tamo? :DCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
Samoborčekom do hoto centra. Onim kaj vozi s črnkasa.
E pa ima ti i sa Remize Samoborček, samo ne znam točno kojim putevima ide i gdje stane...
Neide uz hoto centar, samo sa črnomerca ide.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Ako ides s remize ili autobusnog kolodvora, moras sici u sv. nedjelji pa imas pjeske 10-tak min do HC.
Onda znači da ipak idem s črnomerca, :* ?
XCitiraj:
ana.m prvotno napisa
s tim da mi trenirke nosimo samo za po doma, a sve ostalo je za van, bez obzira gdje isli.