Cure, ako znate pedijatra koji je obrazovan, stručan, ne propisuje rutinski antibiotike i poštuje odluke roditelja vezane uz zdravlje djeteta (i cjepljenje) - ako postoji uopće takav - molim prijavite!!! :*
Printable View
Cure, ako znate pedijatra koji je obrazovan, stručan, ne propisuje rutinski antibiotike i poštuje odluke roditelja vezane uz zdravlje djeteta (i cjepljenje) - ako postoji uopće takav - molim prijavite!!! :*
Pogledaj po topicima po dijelovima grada, tj. potraži dio grada koji ti paše, ipak je zgodnije da je doktor relativno blizu :)
Ma svejedno mi je gdje se nalazi, jer sad idemo u Laginjinu, koja nam je blizu, ali nisam uopće zadovoljna. Radije bih onda išla dalje, pa da je dobar i normalan pedijatar. Inače, stanujemo u općini Medvešćak.
Ja sam jako zadovoljna sa našim, iskusan dr. u godinama, uvijek spreman za šalu, uvijek radi prekovremeno, zna sve crtiće i uvijek ispituje klince o omiljenim likovima da ih zašpreha, ostavlja dojam da su mu ti klinci važniji od odlaska doma. Radi u DZ Baruna Filipovića na Črnomercu i zove se dr. Oskar Lučev :heart:
Ovak... mi imamo pedijatricu u kvartu. Nismo uvijek sa svime zadovoljni (najveća primjedba su višesatna čekanja - pedijatara je malo i situacija je slična kod sva 4 pedijatra u našem domu zdravlja).Citiraj:
Neve prvotno napisa
Nema tu velikih razlika.... Provjeri najprije U BLIZINI, tj. kod susjeda iz kvarta, jer nipošto nije ugodno u subotu ujutro ići u dežurstvo nekamo na drugi kraj grada. Što se cijepljenja tiče, neke stvari su regulirane zakonom tj. postoji program obveznog cijepljenja, tako da osobni stav pedijatra može samo odgoditi ili prilagoditi neke stvari ako za to postoje medicinski razlozi. Ne bih se upuštala u detalje, iako je moj mlađi s redovnim terminima cijepljenja po odluci naše pedijatrice kaskao godinu-dvije za svojom generacijom. Do škole smo sve obavili.
dr. Puževski, DZ Trešnjevka
Doktorica Ivanovič , DZ Vrapče :heart: