Pomagala za ograničit dječje kretanje
Nisam znala kako da naslovim topic, pa malo glupo zvuči, al bit će jasno.
Elem, moja kći ima 11 mjeseci i hoda, penje se, bježi, otima, otvara, i premedena je (to se hvalim, naravno), ali to isto tako znači da uz nju ne mogu ništa ako je na slobodi; fakat bi mi bio bed da se unesreći, a budući da imam starijeg sina, i tu kućerinu koju treba održavat - ne mogu stalno s njom i okolo nje.
Dolje imam ogradicu, al na gornjem katu imam kinderbet iz kojeg zna iskočiti i ispuzati (veoma opasno), i to je to.
Dok perem kupaonicu, sređujem starijeg malog, slažem robu ili nešto ona ide uokolo i šokira me svojim pothvatima, pogotovo ako nije baš čisto pa jede mucice prašine, ili ide ispod kreveta dohvatit nešto iz iste te prašine, npr. pa i to liže i tak. U kupaoni otvara ormariće, ide u tuš kabinu - znate i same...
Kad smo na terasi, tamo nema ničega to je super, ona šeta, i to je to, al dok sam u drugim sobama i radim nešto - bojim se da će se unesrećit.
Što da si ja gore stavim da ograničim njezino hodanje i kretanje? Još jedna ogradica gore mislim da je previše, trebam nešto mobilno, za iz sobe u sobu, garažu, svugdje gdje trebam.
Ne znam što tražim... možda neku prijenosnu ljuljačku što se montira o štok, neku stolicu... hodalicu nemam, niti bih željela (ko da ne hoda dovoljno i ovako), NEŠTO!!!
Ima tko ideju, prijedlog, iskustvo? Spasit će mi žifčeke... a i moju šćer...
Re: Pomagala za ograničit dječje kretanje
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
ako je na slobodi; fakat bi mi bio bed da se unesreći,
stavi ju u zatvor (ogradica je ionako mala verzija), zaveži lisicama, konopom...
:P
Citiraj:
magriz prvotno napisa
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
ako je na slobodi; fakat bi mi bio bed da se unesreći,
stavi ju u zatvor (ogradica je ionako mala verzija), zaveži lisicama, konopom...
:P
Dala si mi ideju.
Di ima malih lisica, onih kugala na lancu, to bi bilo načisto idealno, da je usidrim, pa nek ide sredinom sobe :heart:
Zovem muža, imam ideju za biznis :mrgreen:
Što se tiče konopa, bilo je vidit na ulicama moga grada ljudi koji todlere vode na konopu - vežu ih oko prsa nekih sistemom i ajmo, šalabajzaj, al na lajni... Smijala bih se, al mi se zapravo plače...
Nemreš to tak na van, da ljudi vide...
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
[Što se tiče konopa, bilo je vidit na ulicama moga grada ljudi koji todlere vode na konopu - vežu ih oko prsa nekih sistemom i ajmo, šalabajzaj, al na lajni... Smijala bih se, al mi se zapravo plače...
to ti ja imam negdje doma, dobila s rabljenom robom. Nisam nikad isprobala pa ne znam kako funkcionira. Ako hoćeš, ja ti poklanjam. Možda za po vrtu :lol:
Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
[Što se tiče konopa, bilo je vidit na ulicama moga grada ljudi koji todlere vode na konopu - vežu ih oko prsa nekih sistemom i ajmo, šalabajzaj, al na lajni... Smijala bih se, al mi se zapravo plače...
to ti ja imam negdje doma, dobila s rabljenom robom. Nisam nikad isprobala pa ne znam kako funkcionira. Ako hoćeš, ja ti poklanjam. Možda za po vrtu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kao dobila od drugih, ne znam odakle mi, da da :lol:
Hm... iskušenje je veliko, al mislim da ne bih mogla... :heart: