strah od ...iVF-a, trudnoće
Možda je glupo ovo što sad pišem ali obečala sam MM da ću pisati i pitati. Nas dvoje smo jučer razgovarali o svemu tome što se trenutno događa s nama. Od tri neuspijele inseminacije, sada IVF(koji će biti uspiješan :mrgreen: ), o ljekovima, injekcijama itd. I tek mi je jučer rekao, nakon dvije godine na Vv , kako je on sav lud i u panici. Kaže da ga je užasno strah za mene zbog svih tih ljekova i injekcija, kako se boji da ću se ja izdeprimirati ako nam sad ne uspije...a ako uspije...ajme meni. Hoće li trudnoća biti u redu, hoće li s bebom biti sve u redu, hoće li on znati s tom bebom i još tisuću pitanja ga mori.Uglavnom rekao mi je da će poluditi od svega toga. Da li vaš muževi tako reagiraju na sve to ? Kako se nose s svim tim postupcima,pokušajima, razočaranjima ?
Da me ne bi netko krivo shvatio želi on tu bebu isto kao i ja ali je eto puno više u panici nego ja
Re: strah od ...iVF-a, trudnoće
Draga moja, evo mi smo "odvalili" 12 tjedana, s lijepim i manje lijepim trenutcima.Mislim da još uvijek nismo ni mm, ni ja pri punoj svijesti da smo trudni, i rekla mi je prijateljica nećeš biti ni svjesna do 7. mjeseca.
Radujemo se...još uvijek "pod ručnom", a to sam i docu rekla i kaže on to je na neki način i normalno.
Postoji izvjesna doza nekog straha da li će sve biti OK, ali s druge strane je veća vjera i nada da će sve biti super.
Zaslužile smo da nam djeca budu živa, zdrava... i bar malo lijepa. ;)
Ovaj trojac s kormilarom šalje tebi i tm :love: :*