zanima me mogu li se izbrisati svi moji postovi?
da li je moguće da se izbriše i postojanje ovog nicka i sve vezano za to?
hvala
Printable View
zanima me mogu li se izbrisati svi moji postovi?
da li je moguće da se izbriše i postojanje ovog nicka i sve vezano za to?
hvala
Mislim da to nije moguće... ali sam baš maloprije primjetila da si obrisala sličicu i potpis, pa te ja pitam ZAŠTO? Šta se desilo? :)
draga maslačkica.....meni ti je glupo biti na forumu gdje zaista ali zaista nikome se nisam zamjerila, bila sam dapače jako miran duh. I onda na jednom postu forumske burze ja napišem nekaj i administrator mi stane na rep kako se ne reklamira (nisam se ni reklamirala nego sam više uz smajlić( :lol: ) rekla kako ja nekaj imam ali ne na tom mjestu koje se tražilo). Na istom mjestu moderator me uputi kako bi bilo bolje da sam pročitala pravila i tako dalje....dakle moderatori mogu svoje brisati i drugo kako im dođe a mi moramo na svaku riječ paziti. Ma to nije onda za mene. Ja sam u svom životu itekako ispunjena. Nije mi potrebno moderatorstvo kako bi ispucala svoju tzv. moć.
Tebi svako dobro. :heart:
Ne bih te htjela odgovorati ni nagovarati i iako si mi objasnila situaciju (a tražila topik da vidim, ali nisam našla, a nije ni bitno) moram ti reći da te volim čitati i da je ipak banalna stvar, tj. burza zbog koje bi se sada trebala pokupiti i još tražiti da se obrišu svi postovi...
Hajde da si mi rekla da odlaziš radi kućnog poroda :lol: koji je valjda glavni okidač za sve ovdje...
Nadam se da si dobro razmislila, tj. hladne glave... :love:
maslačkica ja sam ti uvijek hladne glave.....moj posao to uvijek zahtjeva.
Ja se uvijek veselim vidjeti dobre i elokventne ljude. Ma zbrisan ti je taj post ali fakat mi nije jasan ovaj forum. Negdje se mlati šakom i kapom po vrstama auta, kolica, prehrambenih proizvoda, kozmetike itd....a onda imaš dva tri elementa koja ne smiješ pisnuti ni u snu. Čemu? Meni je draže da netko kaže nekaj nego kada vidim da se po forumu ljudi prepucavaju i ljudima savjetuju koješta na osnovu "mojoj susjedi je tako isto bilo". Opasne su to stvari i ne znam zakaj se to ne moderira.
maslačkice hvala što si me voljela čitati.... :heart:
bok vidla sam gdje ti je stala na zulj i mislim da je bilo nepotrebno jer imas pravo svugdje reklamiraju aute JA PRVA NAPISALA U JEDNOM POSTU. ili slicno al oni smatraju da nebi trebali pa najbolje preko PP reci sve. drzi se :love: :*
Stellita, ja sam te isto voljela čitati!
Potpuno te kužim i jasno mi je da se držiš svojih principa.
Mi se sms-amo.
pozdrav tebi i tvojoj maloj i velikoj dječici :*
stellita nema potrebe zbog toga odlaziti s foruma, samo ti ostani s nama :love:
ako je stvarno zbog jednog obrisanog posta - iiiihaaaaj :D
tek si sad prava forumašica, draga
welcome to the club
nemoj se dati, nije ništa osobno :love:
imga thanx....
zalosno da se ovdje ljudi zapravo ne mogu ni nasaliti...
zato je podpomognuta i blizančeki najbolji pdf-i
tonkica ti si me upoznala draga pa znas sve...
Reklamiranje u svrhu vlastite koristi (zarade) na ovom forumu nije dozvoljeno. Zao mi je, no to je nase pravilo :saint:
U konacnici, uvijek se moze razmotriti opcija zakupljivanja bannera :)
anchie ja nisam ništa reklamirala ...ne bavim se time ( moj posao se nasreću ne reklamira pa mi ne treba bener)
riješeno sve s moderatorom tak da nema frke
pusa
Drago mi je to cuti :)Citiraj:
stellita prvotno napisa
anchie ajde pobogu zaključaj ovu temu pliz.....
:-)
Evo jesam, iako ne vidim zasto jer vidim da je i sama spontano dosla do zavrsetka :)