Namještaj po mjeri - dnevni boravak
Ima li netko iskustva s tim?
Naime, već dugo tražim nešto odgovarajuće (imamo problem kako smjestiti računalo itd) i teško mi ide.
Razmišljam o naručivanju namještaja po mjeri, ali ne mogu se sama sa sobom dogovoriti (ja sam od onih koji ne bi puno ulagali u to, prostor je skučen pa se možda odlučimo za kakvo drugo i radikalnije rješenje tipa drugi stan) ali ako nije financijska katastrofa, dolazi u obzir.
Re: Namještaj po mjeri - dnevni boravak
Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
Ima li netko iskustva s tim?
Naime, već dugo tražim nešto odgovarajuće (imamo problem kako smjestiti računalo itd) i teško mi ide.
Razmišljam o naručivanju namještaja po mjeri, ali ne mogu se sama sa sobom dogovoriti (ja sam od onih koji ne bi puno ulagali u to, prostor je skučen pa se možda odlučimo za kakvo drugo i radikalnije rješenje tipa drugi stan) ali ako nije financijska katastrofa, dolazi u obzir.
Kako smo u fazi preuređenja stana u potkrovlju i moramo radnu sobu smjestiti u blagavaonu htjela sam napraviti komodu (nikakvih posebnih kerefeka u komodi nije bilo - ladice, vrata, police i 2 staklena vrata) pod kosinom duž cijelog zida i tražila ponudu od stolara (provjereno dobro radi).
Kad sam dobila ponudu moja reakcija je bila :shock:
Rezultat: otišla u Kiku i našla namještaj koji ima elemente svih visina i iskombinirala što mi paše i prošla 40% jeftinije i to na rate bez kamata a ovako bi bilo cash.
Meni je suludo da ti majstori naplaćuju tako masno ruke (uobičeajeno koliko materijal toliko i ruke). Cijenim ja rad ali kad se zna da većina ode sa dimenzijama u Frunir i sl. trgovine gdje im to sve izrežu, katniraju itd. a oni samo sve montiraju onda je to previše za sastavljanje i izmjeru.