...vaša iskustva s njima...
mene sve tri (2 šogi i sveki) znadu i te kako iznenaditi sa svoja 2 lica...
Printable View
...vaša iskustva s njima...
mene sve tri (2 šogi i sveki) znadu i te kako iznenaditi sa svoja 2 lica...
Ne bih htjela kvariti atmosferu, ali temi dajem pola sata i onda bude zaključana.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Anemona prvotno napisa
AL možda ima šanse ak se izostave svekrve (o njima ima već puuuno tema) i tamani samo po šogoricama! :mrgreen:
mamma san ce vas propucati danas :mrgreen:
I jedna i druga su nužno zlo.
Nakon nekog vremena naučiš ih ignorirati. I onda ti je život puno ljepši. :)
ah tema za mene
svekrvu više nemam 8) ...to je jedna stvar koja nama rastavljenima vjerojatno najmanje fali
a šogorica me i poslala k vama pa o njoj moram sve najbolje :lol:
šalim se,šogorica i brat su mi obitelj u svakom smislu...živimo u istoj kući(ja u prizemlju,oni na katu)i da nije tako moram priznat da bih bila usamljena u ciloj ovoj mojoj priči :)
ma apsolutno se slažem...i ja sam nečija šogorica pa me vjerojatno doživljavaju kao.... :lol:Citiraj:
Cathy prvotno napisa
Vidim da se još tema nije zatvorila, pa da napišem nešto. Svekrve i šogorice ne smatram "nužnim zlom", ali ipak treba imati na umu da one nisu ljudi koje smo si sami izabrali u životu, nego smo ih "dobili u paketu". Naravno, da nam onda vjerojatno manje karakterno odgovaraju, nego da smo sami birali. O svekrvi sam več sve rekla na drugim temama. A šogorice??? Mislim da imam korektan odnos s obje ( uz uspone i padove). (Jedna ovdje čita, moram paziti kaj pišem. :lol: ).
S jednom šogoricom živim u istoj kući i budući da se svaki dan "trebamo", na takvom odnosu treba puno raditi. Različiti smo karakteri, ali i ona je prihvatila mene i ja nju. Drugu (pozdrav smajlić) ne vidim često, ali se zato dopisujemo često. Isto tako, smatram da sam ju prihvatila kao osobu, a nadam se i ona mene. :love:
Ako samo damo priliku, šogorice su osobe koje ti mogu puno u životu pomoči i značiti, barem u mojem slućaju.
Kao što sam već rekla, moja sveki i ja smo dva različita svijeta, ali se međusobno uvažavamo, a sa njenom kćeri, odnosno mojom šogoricom se baš lijepo slažem i puno se družimo, čak si i godišnje odmore usklađujemo. :)
di je lokot posto tema nije edukativna?Citiraj:
Anemona prvotno napisa
ajde single, baš si zapela danas s lokotanjem
kaj sumnjaš? :*Citiraj:
Drugu (pozdrav smajlić) ne vidim često, ali se zato dopisujemo često. Isto tako, smatram da sam ju prihvatila kao osobu, a nadam se i ona mene. Love
:love:Citiraj:
Ako samo damo priliku, šogorice su osobe koje ti mogu puno u životu pomoči i značiti, barem u mojem slućaju.
a sad da i nekaj velim na sve to - imam samo jednu šogoricu - moju Anemonče - ostalo su sve šogiji. I mislim da mi svatko od njih obogaćuje na neki način život bez obzira što se međusobno malo viđamo.
Ali nešto što je jako vrijedno jest činjenica da znam (a vjerujem i oni ), da mogu na njih računati u svakom trenutku.
ma ovo mi je bio ventil da ispušem na neke njihove bisere danas...nek se zaključa tema, da ne drobim bez veze...ne mora narod čitati moje frustracije... :*
nemoj misliti da imam sta protiv tvoje teme.., naprotiv meni bi bilo drago da ima jos takvih 'ispusnih ventila' na ovome forumu...di se malo ispusemo i nasmijemo :)Citiraj:
Anajat prvotno napisa
samo mi se cini da nije ok neke teme brisati jer je bilo ispusnih ventila..i malo smijeha....dok se druge ostavljaju otvorene
Eh, jesi pravi policajac, neka, neka... Samo, mogli bi se smilovati na forumu i otvoriti neki pdf baš za ispuhivanje, samo, prisiliti ljude da tamo pišu isključivo hrvatskim književnim jezikom, bez žargona, nema nikakvih h umjesto j, točkica umjesto slov, koja bi to muka bila :lol:Citiraj:
single prvotno napisa
imam tri šogorice i sve tri su mi jako drage.
a još tri su za sada u očekivanju
pa, moderatorice ne žive na forumu... ja ću vas zaključati do povratka mamme san. :zvec-zvec:
i nek si zaključala. :)
Cure, ne pretjerujte s chaterskim temama. :x