malo sam čitala ovu temu prije i tako to da sad ne obješnjavam uglavnom sve to me navelo da sam razmislila ( hm baš sam majstor za zakoplicirat jednostavnu rečenicu :mrgreen: )
znači ovako, jedna forumašica je u svom postu navela da joj muž malo zamjera što sve piše tako otvoreno.
I sad kako smo ovdje svi otvoreni da li biste svojim prijateljima (ili možda već i jeste) rekli ja sam na Rodi pod nickom npr. Orao, i time znate da svaki vaš post može pročitati osoba koja vas pozna.
mislim znam da mišljenje koje imamo u stvarnom životu napišemo i ovdje i oni koji nas poznaju to i znaju, ali mislim na neke osobnije teme koje jedan dio pouzdanijih prijateljica znaju, neke ne, a o nekima možda s nikim ne želite raspravljati već vam je ovako lakše, jer vas okolina možda ne razumije, a možda bi vam za neke bilo i neugodno da znaju ili ih se ne tiču jednostavno.
eto tako misilm da sam navela sve razloge zašto i kako?
znam da je teško naić na iglu u plastu sijena, ali ja sam recimo sasvim slučajno prepoznala jednu poznanicu na forumu i glupo mi joj je to reć iako se jako rijetko vidio jedva poznamo,ali mislim da joj neću reć ej, skužila sam te na forumu ti si ta i ta. možda bi joj bilo neugodno, možda i ne, ovisi od čovjeka do čovjeka vjerovatno :? .
evo tako vas malo pitam jer sam ja ustvari nova u cijelom tom virtualnom svijetu interneta i kad sam prvi put pristupila imala sam osjećaj kao da sam "gola" kao da cijeli svijet zna šta sam sad napisala (iako nikog nije briga :mrgreen: ), nit ja imam što skrivat, ali onako možda jednostavno nebi voljeli da možda vaš susjed iz fotelje prati vašu bračnu situaciju preko foruma :lol: :lol: (malo pretjerujem naravno).
p.s. OT evo samo da izrazim žaljenje radi ukinute kavice :( :cry: