Evo malo morskih slikica da vidite kak nam je bilo na moru...
http://public.fotki.com/janko/hvar_2005/
Printable View
Evo malo morskih slikica da vidite kak nam je bilo na moru...
http://public.fotki.com/janko/hvar_2005/
Predivne fotke i prekrasna familija...i normalno presladak mali anđeo!!! :love:
No, di ste to bili na Hvaru (luda sam za Hvarom)?
bili ste na hvaru... :cry: je l' to sućuraj?
malac se nauživao! baš ste slatka familija...
Baš je malecki presladak, lijepe su mi sve slike.
Presladak je mali moreplovac!
Slatkica mala...To mu je ljetna frizura?A di su one prekrasne kovrče?! :*
baš ste mi super, a vidim i da vam je bilo super:smajlić zeleni i tuguje za predivnim hvarom:
Ana kako se Janko lijepo kupao. Ja se bojim da moja Rina neće htjeti!
Ma baš ste prekrasni! Ove panoramske su super fotke.
Super ste ekipica!
Je, je to je Sućuraj. Sad smo prvi put bili na Hvaru i ja moram priznati da sam oduševljena. Istina nismo se mi baš sad vozili okolo do ostalih mjesta jer je predaleko, radije smo bili uz more i u njemu. Dva puta smo samo čamcem išli do nekog autokampa koji je dosta blizu i tam je isto super. Jedino kaj je Hvar malo daleko...Možda iduće godine idemo opet.
Hvala curke :oops: !
Nego mama_i_vjeko, pa Janko nikad nije imao kovrčavu kosu...Još ga nismo ni šišali jer nemamo kaj. A ako misliš na koju od prijašnjih slikica iz albuma (ima jedna) to ti je moja kosa.
je, sućuraj je daaaaleko i nije baš neki velegrad :namig:
pokušajte iduće godine vidjeti jelsu, starigrad, hvar... pa da vidiš što je ljepota! a kupanje, ko u raju... čamac imate, pa možete do najljepših uvala!
Prekrasni ste!
A Hvar....... vežu me divne uspomene, tamo sam prošle godine početkom srpnja napravila test i dobila plusić...... :heart:
:oops: A ja sam si nekako zamislila da Janko ima kovrčavu kosicu....
Prekrasno!Lijepa obitelj!Toliki će i naš bebolo biti slijedeće ljeto :)
Super ste!
Malo podižem...
Baš ste slatki ,svi troje. Vidim, bilo vam je baš prekrasno. A Janku najviše. Mala plivalica. :heart: