'ajmo, zene, malo podrske, pliiiiiz!
Prije 3 dana vratila sam se na posao sa porodiljskog. Grozno sam nesretna, stalno mislim na svoju milu curicu, placem, pa onda otrcim u wc kao kretenka i grcam tamo, pa se smirim, i onda neko udje u office i pita me kako podnosim razdvajanje od bebice, pa ja se opet raspi.dim i tako ukrug. Stalno mi grcu zelucu.
Znala sam da cu tesko podnijeti sve to, ali ovoliko - ni u snu! Fakat mi je tesko, drage moje!
Vec neko vrijeme razmisljam da dam otkaz i da budem sa svojom voljenom djevojcicom, da uzivamo jedna u drugoj, da je pazim i mazim, da idemo u duge setnje ... MM radi, ima ok platu, ali i kredit. Kada bih i dalje imala pravo na porodiljsku, bez razmisljanja bih ostala kuci, zaboli me djon za posao, karijeru, ambicije. Ali, ovako, znate vec, svi mi govore da nisam normalna, da imam super posao u vrijeme freaking krize, blablabla (lektor, tekstopisac i prevodilac u jednoj nakladnickoj kuci).
Dajte mi, molim vas, malo morala, snage, skoro sam na ivici da dam otkaz i odjurim doma svojoj Princezi. Sta da radim, luda sam od misli...???
Re: 'ajmo, zene, malo podrske, pliiiiiz!
Citiraj:
strumpfeta prvotno napisa
Vec neko vrijeme razmisljam da dam otkaz i da budem sa svojom voljenom djevojcicom, da uzivamo jedna u drugoj, da je pazim i mazim, da idemo u duge setnje ... MM radi, ima ok platu, ali i kredit. Kada bih i dalje imala pravo na porodiljsku, bez razmisljanja bih ostala kuci, zaboli me djon za posao, karijeru, ambicije. Ali, ovako, znate vec, svi mi govore da nisam normalna, da imam super posao u vrijeme freaking krize, blablabla (lektor, tekstopisac i prevodilac u jednoj nakladnickoj kuci).
Dajte mi, molim vas, malo morala, snage, skoro sam na ivici da dam otkaz i odjurim doma svojoj Princezi. Sta da radim, luda sam od misli...???
ako si iz Hrvatske, možeš izabrati mirovanje radnog odnosa. Ne daji otkaz, ako ti je toliko bad što nisi sa malom, a TM ima dobru plaću, mislim da bi trebala izabrati mirovanje radnog odnosa i budi doma sa djetetom. Nisi luda, niti nenormalna, sve je to normalno, zapravo je jedino nenormalno očekivati od majke da ostavi dijete od 1 godinu nekome drugome na brizi, a posebno ako u tu osobu nema 100% povjerenje. Ja sam imala sreću, malu čuva sveki i vjerujem joj 100%.