jel bio tko?
http://www.etno-selo.com/galerija-jun.htm
Printable View
jel bio tko?
http://www.etno-selo.com/galerija-jun.htm
Nemrem otvoriti link.
:?
izgleda da netko nije smio gledati crtice ko mali
ovo je prestrasno
hoćeš reći da su i gardaland i disneyland isto prestrašni??? :?
kič minus zabava
hebga, ipak je to Bosna, a ne Avenue Mall... :P
baš si pravu našao u AM trpati; mislim da su ivarici puno bliže divljine Tare ili Pive nego šoping centri.
a da je ovo na slikama ruglo - jest ruglo.
brate mili, pored toliko zapuštenih sela s autohtonom arhitekturom, nema potrebe graditi ovakve... no, to što su izgradili. :/
oćte mi odgovorit na ovo?Citiraj:
Moover prvotno napisa
da, prestrasna mi je ta scenografija koja je obavezna uz sve te fantasialandove
ali kazem, zabavni su za one kojima su namijenjeni
(a njima su valjda i lijepi, ako idemo anketirati curice U8)
ali bar se ne zovu "etno"
sto je ovdje etno?
obisla sam bosnu uzduz i poprijeko, nema u kojoj zabiti nismo kampirali
i nigdje nisam susrela ovakvih zgrada
ali evo neka filigranska dusa sagradila ih
starije i ljepse valjda
U8
xCitiraj:
ivarica prvotno napisa
bila moja kuma i kaže da je lijepo za šetnju,pa na vodi u čamcu dobiješ ručak i tak zgodno..ta voda je zelene boje,ima labudova,smještaj je ok...
Ja prvo pogledala slike pa onda pročitala spiku na forumu. I sve se mislim u sebi, prvo Đe je ovo u Hrvatskoj :oops: a drugo Nekako mi sve presavršeno izgleda da bi to bilo neko pravo etno selo...i onda ugledam neke kafiće i to...
Sad kad vidim da su sve to izgradili nije mi baš impresivno. Ali kučice su prekrasne, mi se nadamo svoju obložit tako drvom :)
Ja bih rekla- svaka čast ljudima što su se potrudili napraviti tako nešta. Možda su fulali naziv, ali da je prekrasno-prekrasno je! Pa bilo etno ili ne. Mislim da bi bilo lijepo tamo otići. Vidi se da je puno i truda i novca uloženo u to i žalosno je da netko pljuje po tome. Kome se ne sviđa, ne mora ići i dobro.
I ne vidim gdje je toliki kič o kojem govorite. Kao što Moover reče- veći je kič Avenue Mall.
x..baš je foraCitiraj:
Ninči prvotno napisa
pa avenue mall je shopping centar..ne kužim zašto bi shopping mall bio uređen s ukusom..osim ako za neke nije mjesto za izlazak
Meni baš izgleda prekrasno :) Stvarno su u detalj sve sredili i dali si puno truda.
E da, ja obožavam i Gardaland :P Baš se spremam otići u 9. mjesecu na malo uživancije.
Meni isto ovo izgleda interesantno. Nije da djeluje kao etno selo, ali za vidjeti je zanimljivo. Što se tiče kića, pa i kod nas na obali ima svega i svačega, a ne zove se nikakvo etno selo, već najobičnije selo/mjesto sa kreativnim vlasnikom kuće. :P
Jel netko bio s klincima u tom etno selu u Bjeljini?