Benten - ne znam tko je taj...
Ovo stavljam na izazove jer ne znam gdje bih s time, a ako ne paše, molim moderatore da me presele.
Mi smo negledači TV-a i ja nemam pojma tko je Benten i gdje da ga nađem, a sin je za njega od nekoga čuo, pa bih mu dala da to gleda ako je to okej. Zanima me jel to neko fino i pristojno čeljade i je li njegov crtić (to je crtić?!) na tragu humanih vrlina?
Jel to puštate djeci?
E, i još nešto.
Čuh za Gormite, i da je to užasno, a koliko sam čula - složila bih se.
Lijepo molim - tko ne gleda i ne da se gleda kako hendla društveni pritisak i to?
Re: Benten - ne znam tko je taj...
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
Lijepo molim - tko ne gleda i ne da se gleda kako hendla društveni pritisak i to?
Andrej ga ne gleda, kao što ne gleda ni TV program uopće. Mislim, gledao bi on da mu upalimo TV :mrgreen: ali kako to u nas nije običaj, on ni ne traži. S druge strane, u vrtiću je svakodnevno izložen pričama o Ben 10, sličicama, satovima i ostalim čudesima, i zasad začudno dobro hendla situaciju - u vrtiću začas prihvaća igre od starije djece i uključuje se u njih, doma se igra svojih igara i svojih zanimacija, i zasad smo svi zadovoljni.
Jednom je diskretno naznačio da bi on htio imati taj album sa sličicama, ali nije se bunio na negativan odgovor (Životinjsko carstvo je ipak zakon br. 1 ;) )
Samo ne znam kako će biti s problemom društvenog pritiska kad bude stariji...