Kako do pouzdane prognoze vremena?
Treba mi točna prognoza vremena za ovaj vikend, gledala sam na meteo.hr i oni mi pokazuju potpuno različitu trodnevnu od sedmodnevne prognoze, dakle po trodnevnoj će u petak sijati sunce, a po sedmodnevnoj će padati kiša. :/
Obzirom da se u njihovu očito ne mogu pouzdati, gdje da pogledam neku točniju prognozu?
Re: Kako do pouzdane prognoze vremena?
Citiraj:
piplica prvotno napisa
Treba mi točna prognoza vremena za ovaj vikend, gledala sam na meteo.hr i oni mi pokazuju potpuno različitu trodnevnu od sedmodnevne prognoze, dakle po trodnevnoj će u petak sijati sunce, a po sedmodnevnoj će padati kiša. :/
Obzirom da se u njihovu očito ne mogu pouzdati, gdje da pogledam neku točniju prognozu?
ja gledam widget na maxtv-u :mrgreen: .
ili ovdje:
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/hourbyhour/HRXX0005?config=SZ=180x150*WX=FHW*LNK=SSNL*UNT=C*B GI=sunset*MAP=null|null*DN=www.cropress.com*TIER=0 *PID=1032568616*MD5=b65406f71e177aafcd32866183ed89 5e&par=WOWs0_1032568616&site=180x150&cm_ven
Re: Kako do pouzdane prognoze vremena?
Citiraj:
piplica prvotno napisa
yr.no
utipkaj mjesto neće faliti,samo prvo u gornjem desnom kutu prebaci na engleski na norveskom je