-
POZITIVAN TEST
Ne znam uopče kako bih počela..........moj jučerašnji test pokazao je dvije vidljive crtice.Trudna sam.......valjda stvarno ne znam što mi se to događa. Htjela bih se radovati a opet me strah da sam samo tako trudna nakon skoro 3 godine. Nakon 6neuspješnih folikumetrija, nakon pustih čajeva i nakon pustih medova, nakon bioenergetičara i alternativnih doktora, nakon neuspješne inseminacije..............
Nakon 3 god. moj je test pokazao dvije crtice.
Mislim da sanjam....
Vještica mi kasni dva dana, test mi je pokazao dvije predivne crttice, jedino što me muči da nemam nikakve druge simptome trudnoče.....
Dali je rano još?
Ne znam što bih rekla..... taman sam se dogovarala za termin u Cito poliklinici za IVF kad ono trudna.....prirodno....
Nakon 3 godine suza i plača svaki put kad bi saznala da je neko trudan. Plakala bi jer nisam ja i plakala bih jer mi je krivo jer se ne mogu radovati od srca.
Ne znam uopče što da napišem... moram ovo podjeliti s vama.
Jer kad mi je bilo najteže uvijek se nađe riječ utjehe na ovim divnim stranicam od predivnih ljudi....
:D :D :D :D
sve vas puno volim i vjerujte da ču se i dalje svaku večer prije spavanja pomoliti i za vas da sve postanemo mame... :heart:
-
-
Opusti se i uživaj :D :D
za bilo kakve simptome je još rano
-
joooj
.... koja lipa vijest¨! :heart: :D :heart: :D :heart:
-
-
Veselim se s tobom! :D :D :D
-
-
Predivno, čestitam ti od :heart: !
-
divno,divno cestitam :heart: :D e sada draga konacno mozak na pasu,bilo je brige sasvim dovoljno do sada,tri godine cekan plus je tu,konacno uzivaj.
-
-
čestitam i sretna sam što je jedna manje na našoj listi(možda ovo zvuči ružno :? ali kad god vidim da je netko trudnica,pomislim-lista se smanjuje). :heart:
-
-
Čestitam!
Meni je beta bila prvi "simptom", sve drugo došlo je dosta kasnije, pa ne brini.
-
-
-
Čestitam!!! I ne brini za simptome, doći će kasnije :love:
-
-
-
Bravo! Čestitke! :D :D :D
-
čestitam od :heart: :D :D
-
-
-
Čestitam :heart: Ne brini za simptome, nemoraju baš sve trudnice muku mučiti sa mučninama i sl.
-
-
-
Ajme fenomenalno! Čestitam :D
-
-
-
-
-
-
:D :D :D :D :D
ćestitam .
-
Lijepo! :heart: A sad uživaj u trudnoći i ne opterećuj se simptomima. :love: Nekome se pojave kasnije, nekome se uopće ne pojave.
-
ja još uvijek ne mogu vjerovati, kao da sam u nekom snu.
Kada da pođem kod ginekologa na pregled, kada on može vidjeti jeli sve ok... dali se dobro uvatilo(reklo bi se kod nas) s obzirom da mi je zadnji menzis bio 6.6.2009
-
Uvijek je lijepo čuti ovako dobre vijesti i svima dati nadu!
Čestitam! :*
-
corinaII prije svega čestitam ti od srca :heart:
što se tiče iznenađenja :shock: uvijek to tako nekako biva i ja sam se pitala :? nakon 12 godina braka i 4 godine postupaka otkud sam odjednom trudna i trebalo mi je dosta vremena da shvatim da ne sanjam već da nosim život :D
što se tiče prvog pregleda meni su već nakon druge bete, a to je 5 tt viđena inicijalna gestacijska vrećica s plodom, a tjedan dana kasnije dakle 6+4 već je kucalo srčeko :heart:
-
hvala vam svima na ljepim željama....još da prođu ova 2 tjedna pa da bebino srce čujem kako kuca e tek onda mogu mirno spavati.
-
sretno i čestitam od srca :D :D :D
-
upravo sam nazvala svoga ginekologa, naručio me je za 14.07 da ne može prije da je prerano. Ajme sad treba izdržati tjedan dana do pregleda.
-
Čestitam! :D :D :D Uživaj u trudnoći!