kad ih malo protreses ili otvoris i onda ih se stavi na tijelo da griju zivac kroz dulje vrijeme?
jel itko skuzio?
to sam prije kupovala u inozemstvu ali sad mi hitno treba
Printable View
kad ih malo protreses ili otvoris i onda ih se stavi na tijelo da griju zivac kroz dulje vrijeme?
jel itko skuzio?
to sam prije kupovala u inozemstvu ali sad mi hitno treba
ovako to izgleda, upute su obicno na kineskom :)
http://www.transportation-b2b.com/b2...__Warm_Bag.jpg
Jel' to ovo? Ili skroz ne kuzim o cemu pricas (link koji si stavila ne radi).
Ovo moje cudo je ona plava tekucina u plasticnom omotu... moze se grijati rukama ili u toploj vodi, ili hladiti u frizideru... Ako je ovo, onda ima, recimo, u dm-u. A ako nije, onda, zapravo, niti ne znam sto je. =/
Hm. Bas i nije to to. Pronasla sam drugi put do slike koju si stavila.
ne, ne, ovo je bas nesto kemijsko unutra, ne trebas imati nikakav izvor topline uza se
kad je zguzvas (daaa, sjetila sam se, treba je zguzvati), ta kemija unutra generira toplinu, i to prilicnu, i traje satima i satima
možda u nekom od dućana tipa hospitalija?
ima ih u mülleru u CC1
ja nikad vidjela/cula za to!
ide li netko sutra put cca
otići ću ja. pet minuta od posal mi je.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kako se to točno zove?
Mi kupili u Lidlu prošle godine... bilo nešto jeftino... ne znam kak' se točno zove...
Žto je vjerojatno ovo http://www.lidl.hr/cro/home.nsf/page...o_hladni_oblog
Ali, tek je od idućeg tjedna u ponudi, to ti je vjerojatno prekasno.
lucij@, ovo iz lidla su, mislim, one što se moraju grijati ili hladiti
ovo ivkino je instant
nisam to nikad vidla
to je za jednokratnu upotrebu ili se može koristiti više puta?
nije to to: ovo su oblozi koji se drže u frižideru za hladnu varijantu ili u vrućoj vodi za toplu varijantuCitiraj:
lucij@ prvotno napisa
ivarica pita za obloge koji su punjeni nekom kemijom (nekim kristalima) i kad se presavinu postanu topli i drže tu toplinu neko vrijeme - za one kojima to treba vidio sam ih u mülleru tam gdje se nalaze putna pakiranja raznih kozmetičkih potrepština (treći niz polica, otprilike 3. ili 4. prolaz)
ovi kaj smo mi kupili lani nisu bili za hlađenje, već samo za grijanje.
bili su u štosnim oblicima i bojama za djecu.
sadržavali su unutra neki gel (neki bimetal ili nešto slično) kaj se aktivirakad po tome malo prčkaš, lomiš, diraš, trljaš, ne znam kak' bi to objasnila... i onda to grije jedno pol sata, sat, ne sjećam se točno.
za ponovnu aktivaciju (točno) trebalo ih je prokuhati i onda bi na isti način radili ponovno.
hvala, kupila sam ovo sto forka opisuje
Gdje, i koliko košta?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
u ljekarni u ilici kraj likovne akademije (dvije su jedna do druge, jedna gradska, ne u toj, ova je zapadno od dm-a), 88 kuna
Ja sam ih vidjela prije cca tri tjedna u Bauhausu na Jankomiru. Na totalno čudnom mjesu, na odjelu s cvijećem, tamo gdje im stoje knjige o cvijeću. Zovu se Warme Kissen, kutija je bijelo plava, nacrtani su jastučići.
Oni u sebi imaju jednu pločicu koju moraš savinuti i onda kriju na 40 stupnjava oko 1 sat. Mi ih puno koristimo za skijanje, Sljeme i slične aktivnosti. Kad taj metal "kvrcne" tekućina se kristalizira i tako se stvara toplina.
Kasnije se jastučić iskuha 5 minuta i ponovno se vrati u prvobitno (tekuće) stanje i može se koristiti.
Cijena 14 ili 15 kuna, 2 kom.
Bilo ih je još samo nekoliko, po zimi ih ima uvijek u Bauhausu i u Hervisu