Odjednom me dojenje nervira
... baš kao što kaže naslov. Nisam trudna. Sve je počelo pre cca 20 dana, imala sam grozan, iscrpljujuć, duuuugačak PMS i nakon njega bolnu i obilnu menstruaciju. U PMSu se Nađa i inače nacicava više nego obično, ali ovo je bilo strašno. Tad je počelo njeno sisanje toliko da me nervira da imam potrebu nešto da udarim kad se prikopča, plače mi se, sva sam jadna i iziritirana. Ništa me ne boli, samo me živcira. Ne pomaže ni da radim nešto drugo dok ona sisa (gledam TV ili čitam knjigu) jednostavno je strašno. Najviše mi pomaže kad ona (po staroj navici) štipa sisu, onda prevlada osećaj bola, pa ne osećam toliko to nadraživanje bradavice (uopšte ne mogu da opišem taj osećaj, nije neugodno ali me strašno nervira).
Ne želim da prestanem sa dojenjem, važno joj je još uvek i puno traži. Ne želim ni zbog njenog zdravlja i alergija. Do tog "kobnog" PMSa sve je bilo super, baš smo bile u dobrom periodu, prestala su noćna nasisavanja, po danu sam je puštala koliko želi.... ma baš nam je bilo dobro.
Evo malopre, kad sam trebala da je uspavam suze su mi pošle od besa i nemoći da prevladam taj osećaj. I ona je zbunjena jer vidi da se nešto događa, a i odbila sam je par puta što je završilo njenim jezivim plačem i navaljivanjem :cry:
Pomozite, recite da će proći, šta da radim da prođe, nešto????