ljudi, jel vlada kakva viroza? mene boli glava, čitavo tijelo, mišići, slabost neka, mučnina, temp. možda 37..ništa značajno
al baš me stuklo, evo već drugi dan...i boli me lagano želudac
Printable View
ljudi, jel vlada kakva viroza? mene boli glava, čitavo tijelo, mišići, slabost neka, mučnina, temp. možda 37..ništa značajno
al baš me stuklo, evo već drugi dan...i boli me lagano želudac
A čuj, osim svinjske gripe sa sličnim simptomima, ne znam da li ti još nešto treba. :/
Ne znam, ali curke - moja i sekina- su obje temeljito ušmrkane i jako sočno kašlju, temperature zasad srećom nema.
meni to zvuči kao gripa, koja god
meni to zvuči kao crijevna viroza.
nataša završit ćeš na dnevniku :lol:
šalu na stranu...moguće da si neku crijevnu irozu skupila...za par dana znat ćeš kada se znakovi očituju jače
gripa sad ne može biti osim svinjska. A ako nju imaš stvarno ćeš završiti u Dnevniku :mrgreen:
ovo mi je jedina prilika da postanem popularna, makar i ovako :lol:
pa ne znam šta da vam kažem.....
ja ipak mislim da je neka viroza, jer imam mučninu s vremena na vrijeme, nemam volje za jasti, a to baš i nije karakteristično za gripu, a šmrkava nisam :/ , a za to kažu da je osim temperature koja je jako visoka jedn od znakova...
možda ipka nije gripa?!
Citiraj:
nataša prvotno napisa
ja držim fige da nije gripa :mrgreen:
Evo, meni bilo isto kao tebi a onda odjednom BUM, jaka mučnina, temperatura 38.3, malaksalost i proooooooljev
Sad je treći dan i puno mi je bolje, iako me maloprije iznenadila temperatura 37.5 :/
Očito je neka viroza u zraku
ni meni nije najbolje, jučer sam popodne provela grleći wc školjku :roll:
eto, znala sam...meni je popodne malo bolje, čak sam uspjela pojesti lubenice da mi nije bilko muka, ali cijeli dan sam samo na lubenici. popijem aspirin c da mi smiri glavobolju, jer mi se i tlak skrko s obzirom da nisam polila ni jednu kavu...
ali nešto je divlje u zraku :evil:
eto noćas mi i mali imao grčeve i povraćao :/
nataša dao bog da si trudna....
a ne samo da je enteroviroza.... :heart:
moja mala već par vukla neku virozu..prije par dana viče da ju boli trbuh..kaka proljevasto (jedan dan)..lagana temperatura 2-3 dana (37,2-37,5)
inače ljeti su jako "popularne" crijevne viroze, i jaaako puno ljudi ima tegoba te vrste.. :/