prekid dojenja od mjesec dana i come back
evo, drage mame, prije par tjedana sam pisala o tome da odlazim na mjesec dana poslovno i kako će moja dvogodišnja djevojčica bez cice...
obavila sam i ja to svoje, nisu mi dolazili, nije bilo mogućnosti, i druge su mame bile kao i ja, tako da je nas par tješilo jedna drugu i izdržavale tu odsutnost... ja sam se izdajala po tri puta na dan, svaki pua par mlazova i održala mlijeko mjesec dana...kad sam došla kući, poljubila i pomazila svoje zlato, ponudila joj cicu, ona je rekla da želi, sva vesela , kad tamo malena kao da nezna cicati, samo drži cicu u ustima.. :lol:
ništa, neće, bila sam tužna, ali sam mislila da ću joj ipak ponuditi. po noći je malo cicala, u polusnu, kao da je znala... drugo jutro opet nije htjela, gurala me od sebe, vikala da neće, ja sam bila zaista tužna, nekako me to jako rastužilo, a obožavala je cicu, a sad bježi... :cry: muž me tješio, i tako je jednom kasnije tog poslijepodneva samo rekla,-mama, daj titu-.... :heart:
tako moje zlato opet doji, ja vesela, ona još više, meni ne smeta, nije stalno na cici, dogovara se s njom... ljudi mi govore, kaj si luda, a zar se trebam opravdavat...ionako se i borimo s dermatitisom, pa se nadam da nam dojenje i tu ide u prilog, tj znam da ide... kad vidim i razmislim što se sve događa, kakve bolesti, ružne i tužne sudbine, stalno nešto negativno, mislim d je cica nešto što ne želim uskraćivati svojem djetetu jer je to nešto najprirodnije i najljepše što joj mogu dati
:love2: