Mi smo malo prehlađeni i pedijatrica nam je danas preporučila Bisolex otopinu. Ima li netko pojma da li je to OK za tromjesečnu bebu i da li je tko to koristio????
Printable View
Mi smo malo prehlađeni i pedijatrica nam je danas preporučila Bisolex otopinu. Ima li netko pojma da li je to OK za tromjesečnu bebu i da li je tko to koristio????
pa jel ima kakva sekret ili što?
ne znam, ja poučena svojim primjerom odmah bih išla na Srebrnjak
premali je
Sa bisolexom nemamo iskustva ali jakov je bio sa 2,5 mjeseca malo prehlađen i na preporuku pedijatrice koristili smo fiziološku otopinu i bivacyn kapi. Prošlo za 5 dana. uglavnom, simptomi su bili slinavi i začepljeni nosić, hroptanje i kašljucanje.Nadam se da niti vama neće trajati duže. šaljemo vam pusu ozdravilicu :love:
Ja sam koristila bisolex za Marka, kad je imao tri mjeseca. Radilo se vrlo jakom bronhitisu (opstrukcije), i to je uzimao zajedno sa ceporexom i ventolinom (ventolin je uzimao samo jedan dan, ceporex mislim pet dana, a bisolex do kraja, dok mu pluca nisu postala skroz cista).
Rebecca ga je uzimala sa neka 4 mjeseca ( jako je kasljala)
Hvala vam curke :kissy,
Marku nosić ne curi, ali dosta kašlje i kiše. Pedijatrica ga je pregledala i rekla da je to lagana prehlada, ali da ima dosta sekreta u grlu. Jučer smo mu počeli davati Bisolex, a on sada još jače kašlje.....ili se to možda meni čini jer je valjda radi Bisolexa počeo iskašljavati.