Problem kod upisa djeteta u jaslice
Imam sljedeći problem i molim savjet što učiniti ili slična iskustva, da mi bude lakše: dobili smo jaslice u zg, no zapravo nas ne žele upisati jer se dijete "neće sigurno adaptirati" :shock:
sin mi je star 18 mjeseci, predala sam svu med dokumentaciju (ima VUR II/jednostrano, sterilan 12 mjeseci, imao je asimetriju u motorici sa 8 mjeseci: sada ništa po fizijatru)dakle, sada sve zdravstveno uredno i dokumentirano, imamo preporuku pedijatra za upis u vrtić
bili smo na razgovoru, međutim, gospođa mu je antipatična i čim ju pogleda počne plakati i trgati se, uglavnom, postane totalno nekooperabilan, ona veli da ju druga djeca obožavaju i tako već na dva razgovora kod nih; bili smo na razgovoru u još dva vrtića (nismo nažalost dobili mjesto) a bio je fantastičan: igrao se, smijao i sve pozitivno, čak mogu reći da mu se i dopalo
u ovom vrtiću gospođa veli da nije dovoljno samostalan: zašto je još u pelenama :roll: zašto ne jede i ne pije samostalno :roll: (zna i jesti ipiti ali mu još treba pomoći) i da bi meni dijete trebalo biti na prvom mjestu, da je on mala beba i da djeca do 3 godine moraju biti doma nakon što sam rekla da ne mogu ostati doma s njim do 3 godine jer moram ići raditi (sada radim 4h do njegovog 2 rodjendana i nemam nikog svog) (plakala sma cijelo popodne)
na drugom razgovoru mi je ponudila ugovor na tri mjeseca s time da ga dovodim 2X tjedno po 2h pa da će ona procijeniti da li se je adaptirao.... :? pristala sam (radim 4h do 12 mjeseca, kada gubimo pravo) no onda se je predomislila, ipak bi pričekala 01.09. i da dođem sa novim nalazima
Doći ćemo mi sa nalazima ali osjećamo da je žena zlonamjerna
Molim pomoć...