Gladno dijete,a ne želi sisu
Trebam čuti vaša iskustva. Evo što se desilo neki dan. Bebač ( 2 i pol mjeseca) mi cijelo poslijepodne nije baš nešto papao,a još manje spavao. E kad je došla večer,počeo je naglo urlati i plakati iz sve snage,kao da ga nešto jaaaaako boli. Mislila sam da će mi srce puknuti. Znala sam da je umoran,ali i gladan,te sam mu stalno davala sisu,ali nikako da uhvati,previše je plakao. Namazala sam sisu kapima Sab simplex i onda se uhvatio jer mu je to ukusno,ali samo na nekoliko sekundi i opet dalje plakao. A onda sam mu dala flašicu u kojoj je bilo izdojeno mlijeko ( izdojila sam se par sati prije) i on je to u par sekundi popapao i zaspao. E sad,zašto nije htio cicu? Puno puta kad je gladan i jako plače,ne želi sisati. Kad mu stavim sisu,još bolje plače. Trebam ga jako smiriti i tek onda papa,ali ne puno jer je već preumoran pa opet plače,ali mu guram sisu dokle god želi bar malo vuči. To se većinom događa u večernjim satima. Dnevni i noćmo hranjenje ide super. Bojim se da mu se flašica ne počne sviđati više od moje sise. Kako ga smiriti da se normalno napapa?
Re: Gladno dijete,a ne želi sisu
Citiraj:
Andy*** prvotno napisa
Bebač ( 2 i pol mjeseca) mi cijelo poslijepodne nije baš nešto papao,a još manje spavao... ...Dnevno i noćno hranjenje ide super.
Kod nas pali u zoru nakon nakon dužeg sna i danas je upalilo poslijepodne, nakon što je na friškom zraku vani, odrapila 2 h. Nakon toga se probudila zadovoljna i uspjela se mic po mic 'nagovoriti' da sisa. U nekom članku na netu je baš i pisalo da bolje sišu kad su naspavani.