-
nosiljke i dojenje
Ja i moja curka se uhodavamo jos sa dojenjem,a ona je mali gladus i maza koja bi stalno bila ciki.E sad problem je sto imam i starije dijete koje treba mamu i da mu napravi sta god za jesti i igrati se i da ga vodi van.Zbog svega toga mislim da bih morala bar pokusati nauciti dojiti u nekoj nosiljci jer bi nam svima tako bilo puno lakse.
Htjela bih cuti vasa iskustva,u cemu dojite,kako se snalazite i to.
-
ja sam imala nekoliko nosiljki (imam ih još ali mi je jednostavno pretežak za to) i meni osobno je bila najudobnija za nositi sleepy wrap i u njoj se i on nekako najudobnije osjećao. i super nam je bilo dojiti u tome. ali imam dojam da je to dosta indibvidualno- koliko mama i beba, toliko i najudobnijih nosiljki
-
marama, sling i mai tai - niti u jednom nisam uspjela dojiti :shock:
-
marama obična mi je prekruta bila. nije rastezljiva. sling nemamo, mei tai mi je bio malo nepraktičan u odnosu na rastezljive marame. imam 2, jedna je ona bali nešto, i taj tak tak udobna (udobnija od obične) a sleepy mi je bila zakon. ali je sleepy sad malo pratopao za ljeto
-
Ja sam uspijevala u slingu, u položaju kolijevke. I to dok još nisam bila vješta (ni sa slingom ni s dojenjem :mrgreen: ).
-
u slingu se i meni cini da bih uspjela dojiti. iako, mozda neces trebati dojiti kad je stavis u sling. male bebe samo traze maminu blizinu, ne traze nuzno uvijek cicu. meni je po doma jednostavnije dat joj cicu, pa nek se mazi, papa, sto vec zeli, ali kad idem s njom i starijim joj bratom (18mj) van, ponesem sling. nju stavim u sling i onda trckaram za sinom, ona se uredno (bez obzira koliko bila cenrava prije) smiri i zaspi u roku 15min (naravo, pod uvjetom da je jela prije nego smo izasli). cim je izvadim van i spustim u kolica se probudi, tako da je zapravo cijelo vrijeme dok se mi igramo, ona s nama (u slingu).