-
Tobi i položaji
Imamo problem, danas sam htjela staviti N. u Tobi i izvrnuti za spavanje al ne ide, probavali smo i ja i mm al bezuspješno, kao da se nešto zaglavilo, na kraju smo ju izvadili iz auta i probali vani izvuči u jedan od položaja i nismo uspjeli, vratili smo ju u auto i nastavili put...Zna li netko što bi moglo biti?nije nam se to nikad događalo, as ne vadimo iz auta, ne premještamo, do sad je išlo sve normalno, a sad ni makac, samo sjedeći, uspravan položaj... :/
-
nitko?majstorice od sjedalica?jako mi je bitno da znam može li se to riješiti jer idući vikend idemo na more i treba mi taj položaj za spavanje....Ako trebam kupiti novu as da znam...
-
teško je nagađati ovako preko foruma. provjeri da se nije zaglavila neka igračka. probaj pažljivo rastaviti sjedalicu (skinuti presvlaku, stiropor itd.) pa pogledati da li je uočljiv kakav problem.
-
hm, odmah mi je na pamet pala neka zaglavljana igračka...mm dolazi na ideju da rastavi as, odvrne neke vijke dolje, a ja nedam, pretpostavljam da to nije po ps-u :/ .Ono što primjećujemo da se sa zadnje str. nalaze neki utori i u jednom ima žičica , a u drugom nema (možda se ona otkačila i zaglavila), možda nije ni bila ne znam , moram danas otići do tl pogledati postoji li ta žičica na obje str...joj, joj, zašto se takve stvari događaju pred putovanje (valjda nemamo dovoljno stresa u životu)Javim se kad saznam kako stoje stvari na novoj u odnosu na našu..
-
popravljeno, mm je skinuo dolje poklopac, tamo se nalazi neka poluga koja je pričvršćena s dva vijeka koji su se malo otpustili i ona nije funkcionirala, to je dotegnuo i sad sve radi...Možda nije ni bilo dobro stegnuto, ko bi ga znao, pa se s vremenom još otpustilo..bitno da je sve ok i da nije morao rastavljati i čačkati po sjedalici jer nisam za takve akcije
-