pedijatar koji tolerira necijepljenje
Ispričavam se ako(vjerojatno)ova tema ne pripada ovdje,ali budući da su teme o necijeplj. sa "zdravlja djece"prebačene ovdje onda mi se čini ok da ovdje postavim pitanje:
Može li mi tko preporučiti pedijatra u dz u Dubravi ili blizu Dubrave kod kojeg bih prijavila dijete,a da mi neće prijetiti prijavom HZJZ-u zbog necijepljenja djeteta(dosadašnja pedijatrica se nekako zadovolj.potpis.izjavom,pa sad tražim nekog bar tako polovično tolerantnog kao ona)?
Hvala.
Re: pedijatar koji tolerira necijepljenje - a CEZIH?
C E Z I H pamti sve
Pedijatar možda i može tolerirati, ali neće napraviti krivotvorinu - ne smije prijaviti da je vakcinirao ako nije.
"Pametna kartica" tj zdravstvena iskaznica i centralni zdravstveni informacijski sustav Hrvatske nisu za šalu.
I onda oni koji analiziraju podatke, dobivene kroz CEZIH će sve to vidjeti, no njima je za sada prioritet max. smanjiti troškove zdravstva (otuda praćenje recepata i izdanih pomagala). U svakom slučaju - imaju moćnu alatku za praćenje.
Nisam u potpunosti informirana što točno sve upisuju, ali vidim ovo;
http://www.cezih.hr/cezih_datoteke/p...jepljenja.xlsi
Ja sam zbog svega toga odlučila odlaziti privatnom pedijatru a za hitnosti i nedajbože zarazne bolesti ići u Brežice, no jedno su planovi, drugo je stvarnost.