Moja cura je danas grickala onu grickalicu za zube koje je punjena nekom tekućinom za hleđenje zubića i čini mi se da je malo progutala, maksimalno za jednu malu žličicu.
Zanima me što je to uopće unutra i kaj joj može biti od toga?
Printable View
Moja cura je danas grickala onu grickalicu za zube koje je punjena nekom tekućinom za hleđenje zubića i čini mi se da je malo progutala, maksimalno za jednu malu žličicu.
Zanima me što je to uopće unutra i kaj joj može biti od toga?
Ovo sam napisala malo u panici, ali sad je sve ok.
U nekim grickalicama je neki polar ice gel za kojeg piše da je netoksični, ali u ovoj koja je pukla je bila voda. Sjetili smo se da joj je to kupila moja mama kad su joj počeli rasti zubići, u jednom dućanu, pa je mm tam odjurio da vidi kaj piše čime je punjeno i gdje se proizvodi.
Punjeno je vodom i proizvedeno u Njemačkoj, a mi smo se uplašili jer smo mislili da je iz Kine i mm je već imao neke crne scenarije u glavi...
drago mi je da je sve dobro proslo... :love:
:D :D :D :D super što je sve dobro završilo!!!!!!!! odmah sam pregledala sve naše grickalice i srećom niti jedna nije iz kine i sve su punjene vodomm :D
Mene je toga bilo strah pa su letile u smeće čim su se počele ofucavati.
Nego iz naslova sam pomislila da je pregrizla brickalicu za nokte :lol: !
i ja sam mislila na grickalicu za nokte, pa sam otvorila da pročitam kako, zaboga :?
:mrgreen:
I mi smo imali ovakvu paniku... Zvala pedijatricu, klaicevu, slala mm u ducan, zvala bakinu prijateljicu koja je to kupila (ona je onda briznula u plac jer je mislila da mi je otrovala dijete) i tako...
I u nasem se uspostavilo da je bila voda, ali sam se nauzivala straha kao nikad u zivotu...
To je bio prozirni "prsten" sa zelenom drskicom pa ako vidite izbjegavajte to kupiti...
http://www.baby-nova.de/de/produkte/...eissringe.htmlCitiraj:
smedja prvotno napisa
ova pod brojem 31502
Nemojte to kupovati. Voda je unutra, ali ipak nije baš dobro da se dijete toga napije. Nama je pukla po rubu kad je zagrizla.
Cura inače ima 21 mj. ali ima gore jedinice, dvojke i četvorke, a dolje samo jedinice i četvorke. Sad rastu donje dvojke pa joj je pasalo da si s tim trlja. Očito je to dobro za klince koji još uopće nemaju zube.
Super da je sve dobro prošlo!
Tocno to!!Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Sad mi je bas zao da tada nisam napisala nesto na forum... mozda bi se koja mama manje uplasila... ali tada je ona jos bila dosta mala i vidjela bi komp jednom u tjedan dana...