Gužva u autu-autosjedalica van!
Baš sam neki dan razmišljla kakva će biti to situacija.
Odnosno imamo peugeot 206 i u njemu autosjedalicu grupe II od 18-36kg.Trenutno sam trudna 2mjeseca i za 7 mjeseci će doći još jedna sjedalica na zadnje sjedalo.
Tako da otraga više neće biti mjesta za sjesti.
E a obično kada nekuda idemo svekar ide sa nama u autu a svekrva sa šogorom i šogoricom.
Pošto svi živimo u zajedničkom kučanstvu i kad idemo na neko zajedničko događanje.
Baš sam neki dan pričala sa MM kak će sada to biti kad ubacimo još jednu sjedalicu pa više nitko nemre sa nama.
I eto desilo se čak i prije.
Sutra smo pozvani na ručak u zagorje a nema šogora i šogorice oni su na moru, tako da oboje moraju sa nama.
I baš ga pitam jučer kak čemo to izvesti i kaj su oni rekli.
Naravno prva opcija i komentar je bio izbacite sjedalicu.
Onda je MM rekao da to nemre.A svekrva na to pa kak se Nika ne vozi u sjedalici.
A Nika je mala od šogora i šogorice koja se od malena kao nije htjela voziti u sjedalici a sada ima 5,5 godina.
Onda je on rekao da ga baš briga za nju kad bude sudar i kad pogine onda će biti zašto nije bio u sjedalici
Re: Gužva u autu-autosjedalica van!
Citiraj:
domy prvotno napisa
Baš sam neki dan pričala sa MM kak će sada to biti kad ubacimo još jednu sjedalicu pa više nitko nemre sa nama.
I eto desilo se čak i prije.
Sutra smo pozvani na ručak u zagorje a nema šogora i šogorice oni su na moru, tako da oboje moraju sa nama.
I baš ga pitam jučer kak čemo to izvesti i kaj su oni rekli.
i
neće li biti lijepo da se vozite sami :mrgreen:
dvi ture, prvo starci onda djeca
Re: Gužva u autu-autosjedalica van!
Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
neće li biti lijepo da se vozite sami :mrgreen:
dvi ture, prvo starci onda djeca
eto ja pisem kako mi a MGrubi lijepo odmah s prijedlogom.