bok! Imam jedno pitanjce, supruga mi je rodila blizance 1.08. i nalaz joj je pokazao da ima taj neki CRP 60, a dans su joj opet vadili krv i CRP je 90. Dal netko zna što je to i šta se događa. JEL TO OPASNO.
Printable View
bok! Imam jedno pitanjce, supruga mi je rodila blizance 1.08. i nalaz joj je pokazao da ima taj neki CRP 60, a dans su joj opet vadili krv i CRP je 90. Dal netko zna što je to i šta se događa. JEL TO OPASNO.
Upiši si u Rodin pretražnik CRP, pa će ti izbaciti dosta tema. Vjerojatno je nekakva upala.
Držim fige da nije ništa strašno. :)
povišen crp je znak da postoji upala u organizmu.
povišen CRP znak je upalnog procesa u organizmu,a njegov rast znak je da se inf.razbuktava te treba otići na pretrage da se ustanovi odakle upala potječe te da bi se odredio antibiotik
gogo, ne sjecaj se tocno gornje granice CRP ali mislim da je 60. Supruga vjerojatno ima neku upalu, moguce da je ostao komadic posteljice nakon poroda ... Dali supruga dobiva antibiotike i kojoj je bolnici?
CRP je infekcija. Beba i ja smo je dobile na porodu. Njoj je crp bija 180 a meni 100. Tj. dana san uzimala Novocef a beba je provela 15 na pedijatriji. Uglavnom neka se javi dr. kako su cure i napisale jer joj triba antibiotik.