Ima li tko od Forumskih Prečkanaca informaciju kada naša škola namjerava objaviti popis udžbenika? Web stranica škole je doduše nova ali je prazna. :raspa:
Printable View
Ima li tko od Forumskih Prečkanaca informaciju kada naša škola namjerava objaviti popis udžbenika? Web stranica škole je doduše nova ali je prazna. :raspa:
Jesi išla do škole pogledati? Naši su izvjesili popis na školu prije 3 dana...
Jesi probala prošetati do škole? Možda na njoj nešto piše.
Bila sam preksinoć, ništa.
ja sam bila zvala skolu, i rekli su mi da dodjem po popis knjiga (ne oš precko)
nema ni na vratima, niti na webu
A idem onda zvati. Stvarno ne mogu vjerovati da su neke škole tak nonšalantne da popis nigdje ne objave, nego saznaš ak nazoveš.
Na OŠ Prečko ima, na stranicama ništa pa smo otišli do škole i začudo ima :)
Joj, već sam napisala cijeli post s ovakvim smajlićima :D jer sam mislila da su stavili popis jučer, a onda shvatih da ti govoriš o drugoj školi. Idem i dalje vrtiti brojeve :( u nadi da će mi se netko javiti.
Mamanatali, nisam te htjele zbuniti, stavila sam za one koji traže po netu za našu školu da znaju pa odu i vide.
Ma sve OK, samo sam se ja prerano ponadala.
Nakon što sam sigurno 50 puta okrenula broj, javila mi se konačno neka teta. Na moje pitanje o popisu udžbenika se samo suosjećajno nasmijala (očito sam tko zna koja po redu koja ju to pita) i rekla "Eeeee, ne znam vam ja ništa o tome, a oni koji bi mogli znati su svi na godišnjem. Probajte idući tjedan, možda onda nekoga bude."
Pa i u drugim školama su godišnji, pa su se ipak uspjeli nekako izorganizirati :?
Konačno!
popis
:D