dakle, podsjetite me, sto sve treba jedan prosjecni prvasic?
knjige
biljeznice i pribor
torbu
slape
tenisice
jos nekaj?
Printable View
dakle, podsjetite me, sto sve treba jedan prosjecni prvasic?
knjige
biljeznice i pribor
torbu
slape
tenisice
jos nekaj?
Pa to je to. Sad, šta sve ide u pribor, to bi mogao biti još jedan topic :mrgreen:
Ali ni pribora ne treba kupovati previše...bolje kupiti osnovno, pa šta zatreba lako se kupi. Često učiteljice imaju posebne želje, tako da se neke stvari mogu kupiti, a da trebaju totalno drugačije.
Mi smo kupili torbu i pernicu. Knjige polako skupljamo prema popisu. Ja čekam prvi roditeljski, koji je prije početka škole pa da onda kupim ono što učiteljica kaže.
ovo nije za prvašiće, no možda pomogne kao podsjetnik :mrgreen:
http://webograd.tportal.hr/nasrazred/vijesti
(opet ja - al super mi je stranica)... :lol:
Super vam je stranica škole. :)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
nije meni, nego ribici :lol:Citiraj:
Cathy prvotno napisa
moja je ove godine 4. srednje :roll: :mrgreen:
Moji trebaju jos i opremu za tjelesni - kratke hlacice i bijelu majicu (to s tenisicama stoji u namjenskoj vrecici u skoli).Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Kutija za likovni - najbolje je pricekati prvi roditeljski jer u roku prva 2-3 dana nastave ucitelji daju popis potrebnih stvari.
Moj stariji je jos imao i pribor za glazbeni - zvecku (kutija od cedevite punjena s nekoliko zrna graha) i stapice za ritam (otpiljene drske od kuhaca). Mladjem to nisu trazili.
pretpostavljam da muks ovo treba za izjavu za medije o tome koliko ce je kostati odlazak u skolu, pa nabrajajte sve cega se sjetite
na razne mape u skoli platit ces jos stotinjak kuna
ne zaboravi spomenuti i cijenu boravka, ako imas srecu da ga imas
i prijevoz
stranica je MRAKCitiraj:
sorciere prvotno napisa
škole obično imaju baš loše webove :(
U to ime evo update od prosle godine:
Kod mladjega smo dali dodatno 200 kn u prvom razredu (lani, kad su knjige bile besplatne) za dodatne nastavne sadrzaje (evo pregleda):
- radni listici ih hrvatskog i matematike i jos neki materijal iz matematike, zove se Brojanka - sve smo dobili u torbi na kraju sk.g. ali moram reci da su sve zivo i ispisali...
- Zvrkov prvi razred (casopis koji izlazi svaki mjesec, bilo je obavezno za sve boravkase kao dodatni nastavni sadrzaj - od onih 200 kn samo je na to otislo 70 kn, mislim)
Mapa za likovnu kulturu lani je bila u kompletu besplatnih udzbenika.
Pribor za likovni - uzeli smo Hlapiceve kutije, kostale su (mislim) 120 kn komad, iako ih se moglo u TOZ-u nabaviti po tvornickoj cijeni od 90 kn, ali mi je TOZ izvan ruke. Kad covjek zbroji sve sto treba, moze proci i dosta jeftinije ako si da truda i trazi po raznim trgovinama.
Mislim da je to sve.
je, zato kaj je to naša ribica napravila :mrgreen: . ta žena me uvijek fascinira kreativnim idejama, od onog (davnog) oslikavanja sobe, pa na dalje...Citiraj:
stranica je MRAK
škole obično imaju baš loše webove
imaš tu i link na školu (to je onaj neki odvratno-propisani za sve škole).
Off topic
Gdje ću te još naći da mi reklamiraš stranicu? :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Over and out!