kao sta naslov kaze.osim tepih centra gdje jos ima linoleuma za pogledat/kupit
Printable View
kao sta naslov kaze.osim tepih centra gdje jos ima linoleuma za pogledat/kupit
Ne mogu izdržati da ne napišem šta je moj tata napravio jutros iako je teški OT.
Naručili smo da u dućanu kupi Linoladu.
Vraća se sav zajapuren kako je obišao sve dućane u mjestu i da je nigdje nije našao.
Kaže moja mama da šta nije pitao prodavačicu gdje stoji jer je jučer bilo u dva dućana u koja je ona bila.
Kaže on da je pitao ali da su ga samo zbunjeno gledale i rekle da to ne drže.
Pita mama pa šta je tražio, a on na to: Pa Linoleum, kako ste mi rekle :lol:
:lol:
:lol:
Ja sam vidjela u Zgbu fora linoleuma, baš ful moderno i cool izgledaju. Nimalo ono seljačko-starinski. Jedino ne znam kako je s čišćenjem. Se mrlje lako skidaju? Tipa padne ti rajčica/kečap, se to lako briše ili se uvuče taj crveni pigment?
gdje u zgb?
a u rijeci
Brunda, tata ti je zakon! :lol:
Inace, linoleum bi se lagano trebao cistiti, dovoljno bi bilo samo mokrom krpom. To je moje iskustvo sa starim linoleumom.
Kod prijatelja sam vidjela linoleum u kuhinji i ostala zatečena, ne bih nikad rekla da se radi o linoleumu, toliko je dobro izgledao. I bio je onak' boja leda, baš je dobro išao uz kuhinju... Taman su kupili novu kuhinju i stavili linoleum tako da nisam mogla pitati za iskustva s održavanjem. Samo se bojim da ne bi na linoleum palo nešto u jakim bojama pa da ostane fleka.
Da se ubacim: ako netko bude imao viška linoleuma, malo veći duguljasti komad, trebalo bi mi za tobogan koji namjeravam napraviti. Boja nebitna.
lrs
pogledaj na viskovu u Sagovi Zagreb (iza plodina) i u RT2 kad skrenes prema plodinama, cak mozes i telefon nazvati i pitati ako ti je nezgodno.
rjeseno
kupili laminat :D :D
To možeš dobiti možda i besplatno u dućanima koji prodaju podne obloge ako ih zamoliš restlove ili ostatke od krojenja.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
thnx!Citiraj:
Dream prvotno napisa