-
HIDRONEFROZA
Nakon hrpe pretraga koje smo u ovih 14 mjeseci napravili - Luna ipak mora na operaciju. :cry: Ima suzenje mokracnog kanala i jedino se moze ispraviti kiruskim putem. Zakazana je hospitalizacija 19.09. na Rebru kod doktora Batinice. Naravno da je uvjet bio da ja budem s njom u apartmanu.
Eto molim Vas za dobre vibracije jer me jako strah (ipak je to narkoza) a ona je tako mala.
-
Čuvajte se, pazite, mazite i razmišljajte optimistično! A vibre naravno.... i :*
-
puno vibri šaljemo bembo i ja. ja sma također imala istu stvar koju sam operirala sa 7 godina i gledaj me sad. ponosna mama jednog bemba, nikavih tragova kasnije nije bilo osim čestih kontrola i vječite pažnje gdje sjedim, je li hladno, jesam li dovoljno toplo obučena, jesma li se oznojila, nisma smjela duuugo igrati tjelesni, ali nema veze. ništa od toga me nije opteretilo i pomutilo mi djetinjstvo. pusa.
-
sasana, točno znam kako se osjećaš i šta ti se sve mota po glavi jer smo i mi u sličnoj "kaši".
Želim vam sve najbolje i da to što prije bude iza vas :love:
-
držim fige da hrabre cure to što lakše odrade! barem ćeš biti s njom... :love:
-
Baš mi je žao da morate kroz to proći. Šaljem vibre i puse maloj Luni :love:
-
Izgleda da sve Lune imaju slične probleme.Moja Luna ima refluks 2.stupnja i već godinu dana pije Furadantin i sad treba na kontrolu da vidimo s dr.šta dalje a mene hvata panika da joj ne otkrije nešto novo.Ipak tješim se da je sve to rješivo i da će naše Lune jednog dana bit lijepe i skroz zdrave cure!
-
Puno pozitivnih vibra malenoj Luni i velika :love: .
-
Hvala svima.
Nana33 i ja se nadam da će i tvojoj i mojoj Luni to proci i da ce kasnije biti sve u redu.
Pusa maloj imenjakinji.