uh. trebalo mi je vremena da izaberem i poslozim fotke, bome. nadam se da ce vam se svidjeti... ima jeftinih letova iz zadra :mrgreen:
link je zelen, u tonu sa fotkama.
fotke
Printable View
uh. trebalo mi je vremena da izaberem i poslozim fotke, bome. nadam se da ce vam se svidjeti... ima jeftinih letova iz zadra :mrgreen:
link je zelen, u tonu sa fotkama.
fotke
ajme ljepote!
klinci su ti preslatki.
Bas predivne slike, dvorci, krajolik, more, zelenilo, jednom rjecju sve je...idilicno!
a i obitelj je lijepa, naravno :)
prekrasne fotografije :heart:
A mama je na čak 3 fotke. Wow!
Slike su mi :heart:
A djeca još više :heart:
Fenomenalne fotke :)
A djeca su preslatka. Baš su neke posebne facice :heart:
WOW koja uzivancija
Mikka.......bez daha sam ostala....savršeno!!!!!!!
Prekrasna Škotska, odlične fotke, lijepa mama, slatki klinci, F. je preslikani tata.
slike su diiiivne, a klincki preslatki :heart:
Bas ste uzivali.
Divne fotke, svaka cast fotoaparatima i fotografima :)
Ja tek sad vidim koliko sefica u stvari lici na tatu,
ajme, sve je prekrasno :)
znaci, pakujem se :mrgreen:
dobro, cek samo da se porodim razmisljajuci o onoj cvetnoj livadi pa krecem :)
wow ja sam oduševljena
posebno mi se sviđa što na fotkama nema turista, kao da ste sami bili gore
a dječica su predivna i na facama im se baš da osobnost iščitat (tj. izgledaju baš kako ih opisuješ) :heart:
ma prekrasna obitelj :*
i odličan fotograf i fotić :mrgreen:
ajme divote od fotki!!!
kad kazes u dvoristu nase kuce, jel ona stvarno vasa? posto krevet? :lol: :lol: :lol:
p.s. muz i dica fakat izgledaju ko skoti, onako plavo-crvenkaste boje kose :heart:
da da, muž bi komotno mogao proći pod highlandera :mrgreen:Citiraj:
Pinky prvotno napisa
taman ovo pokušavam sročiti!Citiraj:
betty blue prvotno napisa
baš ste posebna obitelj :)
ajme divote!
super mi je što ste svuda sami, bez viška turista da kvare doživljaj :)
predivno :love: :heart:
Prekrasno :heart:
interesantno je da i nema previse turista, iako je kraj 6. mjeseca najbolji za posjet jer je vrijeme idealno. 7. i 8. su navodno puno vlazniji. vrijeme je divno i osvjezavajuce, priroda savrsena. nisam bas previse slikala, ali ima tona ovaca i krava po tim njihovim nepreglednim livadama. ma, bas se osjetis onako mirno i spokojno, prava terapija za uzurbani mozak.
edinburgh je isto prekrasan, nema uopce nebodera, samo te njihove zgrade od kamena (koje su se gradile i kao 10-katnice prije 500 godina!!), najvise turista ide na castle, mi nismo isli unutra jer nas nije toliko interesiralo a i klincima bi bilo too much. grad je super fuzija velegrada i mirnijeg mjesta, ima super parkove sa super travom za sjedenje (trava je kao tepih, nesto nevjerojatno). ima odlicne kave i dobre hrane. nije tako uzasno skupo kao u londonu. opcenito su mi se edinburgh i skotska svidjeli vise od londona i engleske, ljudi su mi manje mutavi i ima puno manje dosljaka, nekako mi vise vuce na ove nase krajeve.
ceste su odlicne za voziti, uglavnom magistralke i priroda okolo je fascinantna. potrebano je nekoliko kilometara da se privikne na volan desno i voznju lijevo. na cestama nema guzve i brzo se stigne svugdje.
ma ja sam toliko odusevljena da jedva cekam ici ponovo. fotki je bilo oko 1500 pa izabrati neku optimalnu cifru nije bio lagan posao :mrgreen:
ono 'nasa kuca' nije bila nasa, naravno, nego smjestaj u mjestu invernessu (prva susjeda je tilda swinton, tako nam je receno :mrgreen: ). na webu se nade predivnih b&b (bed&breakfast) smjestaja, za pristupacne cijene. takav aranzman je najbolji za ovakve putesestvije--stignes navecer, spavas, doruckujes i vozis dalje. u edinburgu se isto nade b&b smjestaj za jos manje pare nego okolo.
sve u svemu, mozemo se ovdje postrojiti za putovanje slijedece godine :mrgreen:
WOW
prekrasno
oduševile su me slike, baš ti hvala
bas sam uzivala u slikama :heart:
prekrasne slike!
prekrasni vi svi, (a ako smijem dodati deckic je posebno predivan)
a mogli bi se bas svi vi i "prodati" za skote, irce ili engleze.
tako divno socno zeleno i bez "apartmanskih metastaza"
ah, bude se moja nostalgicna sjecanja....
a i na susjedi vam zavidim.
Da, fakat, kaj stvarno imate tam kuću?
I daj mi pojasni (ak znaš) zakaj su oni panjevi iscrtani križić-kružić?
(Veli moj suprug: još će i ceste imati na kare!)
Klinci su autentični!
Prekrasno! :)
Prekrasno! Čak je i moja klinka mirno odgledala sve fotke.
presuper fotke
koje dobre slike! skotska se skroz moze dozivjeti kroz njih, svaka vam cast (a moj ljubimac fedja, davore ne citaj, i ksjusa su za pojesti)
jedine ivaru interesantne fotke iz skotske nema :lol:
Fotka u ogledalu me totalno oduševila. :)
Slike su predivne a tek putovanje..... baš vam zavidim.
Prekrasne fotke ocito prekrasnog putovanja!
ma odlicno!
zavidim vam, kao i pola foruma.
je li gospon reziser nasao inspiraciju
u skotskoj za sledeci projekat?
primetila sam da uopste ne izgledas ko sto pricas,
i da svi licite, cak i mm i ti.
vidi se da ste uzivali u zelenilu,
a kako i ne bi.
he he.. on svoju inspiraciju ne nalazi na putovanjima :) kako to mislis ne izgledam kao sto pricam?
ne znam zasto su panjevi iscrtani. nemamo kucu, naravno, svojatala sam one gdje smo bili smjesteni :mrgreen:
ivarica, koje to slike zanimljive ivaru nema?
pa, tako, pises stalno kako si debela
los ti je ten... a izgledas super!
nee, moj ten je uvijek bio savrsen, tu si me zamijenila s nekim. a debela jesam, imam barem 15 kila viska :roll:
zaboravih--hvala na komplimentu :*
mmm, mrak slike
vi ste mi super..svi, baš neka leggero familija :*