psiholog za dvogodisnjake
nas problem je slijedeci: nece da kaki. to traje vec vise od godinu dana. bili smo na svim mogucim pretragama i zakljucak je da je problem psiholoske prirode. jednostavno ne zeli kakit pa trpi i trpi dok samo ne izleti. prvih dan dva se ponasa normalno, ali treci, cetvrti, peti... (dok moze izdrzat) dani su nam nepodnosljivi. svaka sitnica ju izbacuje iz takta, konstantno cendra, vristi i ja to vise ne mogu izdrzat.
najprije sam pokusavala sa portalakom, pa sa toplom vodom sa malo meda ujutro i nista. jede iskljucivo hranu koja otvara-puno voca, povrca, juha, malo mesa ili ribe. nista od toga ne pomaze. znala je smazat i po 6 marelica dnevno i NISTA!
onda sam mijenjala pristup. ignoriranje, nagovaranje, kupila pricu o princezi i tuti i mijenjala tekst, pretvaranje kakanja u zabavu. pogadate, nista ne pali.
stalno vrtim film u glavi i pokusavam otkriti gdje sam pogrijesila ali nikako ne mogu otkrit. a sigurna sam da negdje grijesim i mislim da bi mi netko objektivan i strucan mogao pomoci da otkrijem gdje.
pa ako je netko imao iskustva ili poznaje dobrog djecjeg psihologa molim vas preporucite mi nekog.