AKO NETKO IMA ZA POSUDI ONAJ ELEKTRIČNI ČEŠALJ ZA POSUDITI, S OBZIROM DA IMAMO JAKO DUGU KOSU KOJU NE ŽELIMO ŠIŠATI A ČEŠALJ JE PRESKUP.......
Printable View
AKO NETKO IMA ZA POSUDI ONAJ ELEKTRIČNI ČEŠALJ ZA POSUDITI, S OBZIROM DA IMAMO JAKO DUGU KOSU KOJU NE ŽELIMO ŠIŠATI A ČEŠALJ JE PRESKUP.......
ne znam koliko koristi od el ceslja, gusti cesalj je zakon, cesljati moktu kosu dugo dugo svaki dan
neće ti ni jedan češalj sredit gnjide.
moja je imala gustu, gustu kosu preko guzice i punu glavu tih smradova. tri puna dana sam joj čistila kosu i uspjela. čim se vratila u vrtić nakon mora opet ih je dobila. nisam više imala živaca i ošišali smo ju.
kupi gusti češalj i šampon protiv gnjida (ne protiv uši), malo je skuplji ali isplati se jer ipak koliko toliko olakšava iščešljavanje gnjida. a ono što ostane rukom.
upravo kupili,cijele dane peremo glave i češljamo. Toliko se nismo svi isčešljali pa valjda nikad:)
Užaš, samo da se riješimo i ostanemo svi sa kosom:)
moraš prstima vaditi gnjide iz kose, ništa od samog češljanja.
mi smo se već dva puta riješili uši ovako:
suhu kosu nasaftali regeneratorom i češljali sa onim malim gustim češljićem za tjemenice beby Suzy (košta u apoteci 10 kn). na češljiću su se vidjele uši, male crne točkice. svaki puta smo češalj isprali sa vrućom vodom dok su se got u pjeni na češljiću vidjele uši.
poslije smo našamponirali kosu sa šamponom za gnjide i uši i ponavljali postupak češljanja još sigurno više od pol sata.
isprali jako dobro vodom i to je to.