bolnica prijatelj djece=nužna autosjedalica
Može li se ikako utjecati na to da bolnica koja je stekla taj naziv, jednostavno uvede u praksu da se bebe ne puštaju kuću u ničemu drugom doli autosjedalice?
Danas sam bila na sv.Duhu-sjedila ispred bolnice -na glavnom ulazu su izlazile tri obitelji sa novorođenom djecom.Cvijeće ,rodbina itd..Sve 3 bebice su bile spremljene u one starinske jastučiće(iako je bilo oko 15h preko 33stupnja).(mene čude i sestre da su dozvolile ako ništa drugo radi vručine da se bebe stavljaju u te jastuke)..
I uredno su sjedali u auta u rukama.
Može li se ikako utjecati na samu bolnicu sv.Duh,da se jednostavo riješi pitanje otpuštanja beba u as-u?
Možda je malo glupo pitanje,ali ovo danas mi je bilo nekako nelogično.
Re: bolnica prijatelj djece=nužna autosjedalica
Citiraj:
ruza prvotno napisa
Može li se ikako utjecati na to da bolnica koja je stekla taj naziv, jednostavno uvede u praksu da se bebe ne puštaju kuću u ničemu drugom doli autosjedalice?
Mi nismo vozili M. u autosjedalici iz bolnice. Vozili smo je u Chicco košari za koju smo kupili nastavke pomoću kojih se pričvrsti za sic u autu i male kaiše kojima se veže beba u košari. Znam da je autosjedalica (jaje) sigurnija za vožnju, ali ja stvarno nisam mogla namjestiti M., a da se cijela nekako ne savije i skvrči u tome, čak i uz originalni jastuk za novorođenčad koji smo dobili sa autosjedalicom.
Tako, donekle razumijem roditelje koji ne stave tako malecke bebe u jaje, a spomenuta košara s dodatnom opremom poprilično košta i tako dođemo do starinskih jastučića i "čvrsto ću držati dijete" vožnje.