Cula sam trac da imaju problema sa sterilizacijskim materijalom.
Da li itko zna sto o tome? :evil: :evil: :evil:
Printable View
Cula sam trac da imaju problema sa sterilizacijskim materijalom.
Da li itko zna sto o tome? :evil: :evil: :evil:
Ja sam tamo prijavljena (ako misliš na Zagreb), ali nakon dva pregleda i metalnog lavora punog prljavih "onih metalnih s čime se vadi ono za papa-test" otišla sam kod privatnika.
I nemam namjeru tamo uskoro. Strašno.
No mislim da je tako svugdje u državnim ambulanatama, nemaju novaca ni za osnove.
ko je pustio trac? netko unutar poliklinike? ili pacijentice?
tako sam vjerovatno i zaradila bolescuru od HPV-a,
i jako sam ljuta :evil: , pa to je osnovno za napraviti a oni tako!!!
Ne znam, i ja i frendica koja treba rodit u svibnju smo tamo prijavljene...Ja nisam ništa primijetila, a mogu bit sigurna da nije ni ona jer nema dlake na jeziku i sigurna sam da bi njima digla frku a meni popila krv na slamčicu jer sam joj ja preporučila doktora... :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: Di ste to čule?????? Premda nisam više student, još idem tamo. I danas sam bila :shock: .... Kaj je to bilo negdje u novinama, ili ste čule?? :?: :?:
Kaj se tu smiju tračati doktori?? :twisted: Izmjenjivati iskustva?? :D Htjela sam pitati kojeg si joj to dr preporučila, jer je ovaj moj :? :? :?
Topalovića, meni je on zakon i ona je lagano oduševljena...malo zna bit hladan, ali to mi je svejedno, obavi svoj posao kako treba... :)
I ne znam sad kako se zove dr. koji mu radi na zamjeni, onaj s bradom, on je isto super...
Jedina zamjerka koju imam na račun poliklinike je da su oni koji su raspoređivali prostorije idioti :evil: ...zubare su stavili u prizemlje, a ginekologiju na 2. i 4. kat...tako da smo se ja i brdo drugih cura s trbuhom do zuba hodočastile svako malo po stepenicama i dušu ostavljale na njima...A naravno da me zadnji mjesec, kad se ide svaki tjedan na pregled, zahvatio kad su bile najgore vrućine... :idea: Biseri...
Cure stvarno ne znam detalje osim da potice iz medicinskih krugova, i zato tretirajte ovo kao pravi trac, nigdje u vijestima nema nista o tome. Mrzm traceve, ali ovo me ipak malo zabrinulo pa sam morala pitati. :(
Inace, za Topalovica i Curica sam cula samo najbolje iz prve ruke.
Obratite paznju kad idete tamo i javite dojmove.
Taj sa bradom... :shock: :shock: Kad sam došla prije mjesec dana imao je širom otvorene prozore :shock: a mi ko od majke... I cijeli mi je "pa šta ja znam" - to mu je omiljena rečenica (makar samnom). Nekako previše toga ostavlja da ja odlučim...npr. o vrsti tableta. Jučer dođem a on... kao da je taj čas ustao iz kreveta. A jeste mu obratili pažnju na nokte??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Fini lagani sloj crnila :shock: :shock: :shock: kao da je maločas imao lopatu u ruci... Možda sam ja cjepidlaka, i možda je to bilo samo taj put, ali sad svaki put kad dođem trudim se ne gledati. Jer što manje gledam manje znam... A kad sam išla na ultrazvuk da ne spominjem ŠIROM otvorena vrata u susjednu prostoriju koja vodi u sobu gdje je sestra koja prima pacijente... :evil: :shock: Čim bude opet promjena dr. odoh ja.
Taj sa bradom je Ćurić...
Mišice ne znam, valjda si ga pogodila u krivo vrijeme...ali ja stvarno nemam nikakvih primjedbi na njih dva...da imam znali bi, ipak sam sitničava Djevica po horoskopu :twisted:
:lol: :lol: i ja cjepidlačim kad se radi o takvim stvarima. Još kad bi mogla nekako srediti da ima povez na očima dok sam ja na stolu... :oops: :wink: :D hehehe sve bih drugo oprostila :wink:
Ja sam inače kod dr. Ćurića, i nisam nikada ništa primjetila. Doduše, nije me nikad gledao, sve radi Šimunić u Petrovoj, ali ne bi čovjek imao 6000 pacjentica da je stvarno tako???
E pa ne znam. Ja samo kažem ono što sam vidjela. A sve studentice moraju izabrati jednog od 2 dr. iz studentske poliklinike na početku studiranja (ako su iz drugog grada). Možda ta činjenica pridonosi brojčanom stanju kartona koje on ima... Osobno, on je svojim ponašanjem i izjavama ostavio jako loš dojam na mene. Možda se i popravi, ali bila sam kod njega u mjesec dana 4 puta :shock: . Ili je svaki put ustao čovjek na lijevu nogu... :lol: Ko će ga znat...... :lol: 8)