neznam kam bi smjestila ovu temu pa sam je tu.:))neki dan sam citala u novinama za prodavaonicu cool bodica ac/dc npr. i takvih slicnih stvari,ali sad neznam kak se zove net stranica nazalost.ako tko zna molim vas javite.tnx:)
Printable View
neznam kam bi smjestila ovu temu pa sam je tu.:))neki dan sam citala u novinama za prodavaonicu cool bodica ac/dc npr. i takvih slicnih stvari,ali sad neznam kak se zove net stranica nazalost.ako tko zna molim vas javite.tnx:)
u ilici, sjeverna strana
u onom prolazu gdje tip već godinama prodaje majice sa tiskom, mali je dućančić sa "rokerskom" dječjom odjećom
odmah nakon uspinjače
1 bodi 159kn??? :shock:Citiraj:
summer prvotno napisa
ali stvarno su fora 8)
e, daCitiraj:
summer prvotno napisa
to je to
Meni tu nije ništa baš upalo u oko...niti mi je nešta posebno cool :roll: A za te cijene očekivala bih puno više od ponuđenog :/
ja bodye sa natpisima kupujem u kockici...nisam sigurna dali kockica ima i u zg....
Natpisi su super...tipa:
tražim curu za sebe i kolmada za tatu.
pst...tišina dok ja pričam
ja sam jako dobar samo dok spavam
..... :mrgreen:
itd..
a cijene su sasvim prihvatljive..30kn....a materjal 100% pamuk..
ako je tko zainteresiran..možemo se čak dogovorit da pošaljem na adresu....
Ima li ta kockica u Zagrebu i ako ima gdje? Ako i nema u Zg, daj bar na pp napiši di u okolici Zg? Ne bi nam trebalo biti daleko :)
ima još zainteresiranih, šapni nam šapni :mrgreen:
I tamo gdje sam ja ima Kockica, isto okolica Zg,cca 40 km, možda vam je
niky88 bliže
sorry tek sam sada vidjela vaše postove: :oops:
ovako kockica ima u:
Koprivnica,Đurđevac,Bjelovar,Vrbovec,Ivanić-grad,Slatina,Samobor,Virovitica,Velika Gorica....
imaju natpise jako štosne na majcama,body.i partikličima...
moj maleni :saint: upravo ima njihovu majcu na sebi sa natpisom:Nije lako biti sadak!!!
A njihova je proizvodnja i odlična im je kvaliteta..ja svog stalno tamo oblačim!!!!
Gdje u Samoboru?
Mi imamo i njihov donji veš i super smo zadovoljni, kupili smo ga u lokalnom dječjem dučanu, ali je on sada zatvoren, pa bi nam nova adresa bila super.
adrese pepisujem sa njihove vrečice: :lol:
adresa u samoboru je:Kleščićeva 1a
nadam se da ti je to kaj pomoglo.... :roll:
Hvala, Niky! :*
nema na čemu..i drugi put.... :mrgreen:
ako ste u blizini navratite na kavu..i kolače..... :mrgreen:
niky88
:* :* :*
ima jedna trgovina u Dubravi (Grižanska ulica), zove se Sunčeko i tamo se može naći sličnih bodića i majica.
Nicky - thx za adresu.
Val - taj dučan je zatvoren od prije neki dan. Tamo sam i ja svojima kupovala sve i svašta, a sad tražim novu lokaciju. Radit ću izlet u Samobor - po veš i na kremšnite. :)
nema na čemu i drugi put....
:love: :mljac: kremšnite.... :mljac:
Nda. Kockica istina ima bodije s natpisima tipa Baka me razmazila i slično.
Ali pitanje iz prvog posta se odnosi upravo na ove bodiće, majice i ostalo iz Malog mrava.
Ok ak nekom nije cool ali ima nsa kojima je.
Citiraj:
TeFil prvotno napisa
da, skužila neki dan kad sam htjela kupit poklon tamo. šteta.
ali ima na av. Dubrava dućan koji štampa ono što želiš: na majice, bodiće, suknje...
a vidjela i neki štand u Dubravi (plac) sa hrpom majica različitih natpisa.
jučer je neki klinac (18 mjeseci) došao u vrtić s majicom s natpisom: still living with my parents
krepala sam
i ja bih jednu, ne za mene, naravno 8)
Majice sa tim natpisom je bilo za kupiti u HM-u (svojevremeno). Mi smo F-u kupili "I'm the centar of the universe". To su bila dva natpisa raspoloživa u malim brojevima (ako se dobro sjećam do vel. 86).Citiraj:
puntica prvotno napisa
100kn i više je bacanje love bez veze, a kvaliteta upitna. Ja kupim bodije u mtč-u ua 20-30kn bez dotiska jednobojne i odnesem u štampariju da mi samo dotiskaju natpis koji ja želim. Za par min speglaju što god želite. Imam ih po 5-6 u svim veličinama. Također volim ih poklanjati drugima za poklon. Teško je nači, no ponekad imaju jednobojne ili bijele. Mi imamo i plavih, smeđih.... Dobili smo na poklon neka firma iz osijeka radi gotovei šarene : MAMA ZNA PUNO, ALI BAKA ZNA SVE.......
Mislim da je više od 60-70 kn pljačka.
dućan se zove Punkt13
Ilica 24, u prolazu
Kockica u Samobou zatvorena od kolovoza. Na istom mjestu sad je Ontario.
gdje je kockica u velikoj gorici?