Ovaj tjedan smo krenuli u DV Srednjaci, da li netko ima neka iskustva s njim?
Printable View
Ovaj tjedan smo krenuli u DV Srednjaci, da li netko ima neka iskustva s njim?
kaj te zanima? :)
ivy nista odredjeno..ono, opcenito sto se prica o tom vrticu..mi smo tamo po preporuci, navodno su A.tete jako dobre, ali ona je tamo par dana i ja sam puna straha i sumnje ( i inace sam takva :mrgreen: )
ti imas iskustva s tim vrticem?
jeste u centralnom ili područnom?
pa vrtić je na dobrom glasu, sve više manje štima, dosta je djece, dvorišta su sređena, u biti uvijek ovisi o tome kakva je teta
hrana im je navodno najbolja u zagrebu :mrgreen:
mi smo u centralnom
joj tvoje rijeci su muzika za moje usi :)
znam za pjescanike, znam da puno vremena provode vani a po zimi da imaju natkrivene terase. tete kod koji smo mi su navodno dobre, ali tko ce znati sto se dogadja iza zatvorenih vrata.
hvala ti puno :*
Ovdje smo isto nešto pisali, samo o eko-programu.
Najviše ovisi o tetama, k'o što reče ivy.
Naša je starija otišla u penziju, sad čekam ponedjeljak da vidim kako smo prošli s novom tetom.
L. se veseli jer je sad u najstarijoj grupi i ne mora odmarati poslije ručka. :roll:
imga hvala ti, vidjela sam to, no mi smo u centralnom pa ne znam koliko vrijedi ovo iz eko za njega :/
znam da im je jelovnik dobar jer je izvjesen (vjerujem da je tako svuda) i zaista je prepun povrca, voca a ima i zitarica
evo, i mi smo tek krenuli
ja zadovoljna svime (za sada) :saint:
I ja sam se isto svojednobno raspitivala, bas na onom linku koji je IMga stavila.
Dakle, zadovoljni smo, mozes se sve dogovoriti s tetama i oni to stvarno postuju.
Za centralni ne znam, meni se vise svidja ovaj podrucni, nekako mi je manji a samim time i prisniji