Re: Kakve papuče za školu?
Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Kakve papuče nose školarci?
Pojma nemam što da kupim. Gledala sam Ciciban koje je do sada nosio u vrtiću i doma, Frodo i Bambi. Ali cijene su oko 170 kn i to mi je previše jer mu moram kupiti i za doma, i još dvoje i Leonu (za jaslice i doma).
Taj sport bi me koštao oko 600 kn. I to sve samo za papuče. A gdje su još tenisice, cipele i kompletna nova odjeća jer su sve prerasli preko ljeta :shock:
Kakve ste vi kupili? I gdje?
I mi smo prije kupovali Ciciban, ali moj L to preraste za 2 mjeseca. Sada ima nogu 37, kreće prema 38 i kupili smo mu Dr. Luigi natikače, anatomske. Super je zadovoljan već je lani poderao 2 para, a sad se spremam kupiti mu novi. Cijena je lani bila 79 kn, ovisno u kojoj ljekarni ih nađem. U Zagrebačkim ljekarnama su nešto jeftinije, ali nemaju sve brojeve i modele. Kod privatnika sam našla (kupujem to i sebi, za po doma), ali mislim da su nekih 10 kn skuplje.
Moj E ima nogu 34 i za njega sam našla isto Dr. Luigi, ali prave dječje papuče. Odlične! Na čičak, s anatomskom mekanom tabanicom. Ne mogu sad tvrditi koliko koštaju, to je sve tu negdje.
Jako su zadovoljni jer se to ne skliže, udobno je, noge se ne znoje i sviđaju im se. I ja jer se to uredno pere u mašini sa šarenim vešom! ;)
Re: Kakve papuče za školu?
Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
Moj E ima nogu 34 i za njega sam našla isto Dr. Luigi, ali prave dječje papuče. Odlične! Na čičak, s anatomskom mekanom tabanicom. Ne mogu sad tvrditi koliko koštaju, to je sve tu negdje.
ajme super info. nisam imala pojma da proizvode i dječje papuče.
meni su njihove papuče i natikače odlične
još su i hrvatski proizvod 8)