Sat nam se nekako prebacio na francuski jezik, a nikako ne mogu pronaći funkciju da čitavu stvar prebacim na engleski. Potpuna drama jer to nisu "Ben ten slova" :mrgreen: Molim Vas pomagajte. :heart:
Printable View
Sat nam se nekako prebacio na francuski jezik, a nikako ne mogu pronaći funkciju da čitavu stvar prebacim na engleski. Potpuna drama jer to nisu "Ben ten slova" :mrgreen: Molim Vas pomagajte. :heart:
ne znam koji sat imas, ali treba okretati dok ne dodjes na setup (prepoznati ces po ikonici francuskog kljuca)...
mislim da se radi o klasičnom primjerku (Turbo limač, oko 200 kn) i takva opcija ne postoji. imam lice od Gwen koja nudi opcije zvuka (on, Off) i ekrana (rezolucija svjetlija i tamnija), lice od Bena što sadrži sve likove, igricu (ruka sa satom) i dedu Maxa koji ti kaže kakav ti je rezultat, prva tri vremena i imena likova i čudovišta. ključ nemamo.
I stvarno smo mi jedini jadnici koji su kupili taj prestrašni sat, za preogrome novce? Za mobitel od kune i dvije godine ropstva određenoj mobilnoj mreži dobijem uputstva i jamstvo. Od Turbo limača ništa. Čak mi i bodovi uvijek isteknu...
znam, nista ne govori...
iako mi se cini da je to drugaciji model od naseg...ali i mi smo kupili u TL za toliko...a bo
gurni štapić u onu rupicu za reset, možda se resetira na engleski
Ako ne pomogne ovo sa rupicom za reset, što kaže Tweety, pokušaj izvaditi bateriju, pa je ponovo vratiti. Možda ga to resetira na engleski...
hvalaaaaa. :D nisam znala da ću u ovoj, već ozbiljnoj, dobi otkriti neke nove rupice :saint: valjda mi vid popušta. dakle, stvar je bila u rupici kod startnog, zelenog gumba. u svakom slučaju nisam "siva tvar" pa mi još nije jasno zašto se dečko zove Ben 10 kad ima više od deset likova. :roll: