s oskarom moram bit u 8 ujutro u skoli, a ne znam jel da vucemo torbu ili ne
opce se ne mogu sjetiti kak smo to prosle godine :/
Printable View
s oskarom moram bit u 8 ujutro u skoli, a ne znam jel da vucemo torbu ili ne
opce se ne mogu sjetiti kak smo to prosle godine :/
Mukice, prošle godine su nas čekale knjige u školi! :mrgreen:
Ma potreban je blokić i olovka da si zapišu raspored i ostale info. Kakve knjige. Tko je vidio prvi dan odmah knjige otvarati. :mrgreen:
da, fakatCitiraj:
Forka prvotno napisa
zato se vajda i nemrem sjetit
matilda, oke - znaci sutra malo rekreativno u skolu
prvog dana se nosi samo blokic i olovka
kako nece dobiti knjige, ne treba se nositi torba
joj, da, ja sam uvijek nosila i novu robu, sva sreca pa nisam na ivara tu neurozu prenijela :mrgreen:
moja uprtila sve :mrgreen:
I moji, obojica.... ZNAJU (i mi isto) da ne treba, ali nema načina da ih odgovorimo... Starijeg još razumijem, on ima novu torbu, ali mlađi ima prošlogodišnju. Uostalom, torbe su njihove, nek nose.Citiraj:
Ines prvotno napisa
Jedva sam ih uspjela nagovoriti da bar kutije za likovnu kulturu ostave doma. Opremu za tjelesni su odvukli.
L. se tjelesnog nije sjetila, likovni sam isto obustavila :mrgreen:
a ostalo je najvjerojatnije uzela da ne bi slucajno nekaj radili u skoli pa da onda mora doma prepisivat, bolje muku rijesit na licu mjesta :lol:
jos je i brundala da joj nisam dala dosta biljeznica pa kaj ak ce imat sve predmete... :roll:
i moj je inzistirao da ponese sve ali sam ga uspjela pdgovoriti (on cak tumaci da su prosle godine prvi dan rjesavali jednu stranicu knjige iz matke :shock: ). Pernjak, informativka i nova torba :mrgreen:
ni mi nismo sve, torba, informativka, pernica, šlape, oprema za tjelesni (da se rješim) i pozivnice za rođendan :heart:
mi smo otisli bez icega
pola klinaca iz oskarovog razreda je doslo s torbama i slapama
pola ko mi, bez icega
i btw. SMRZLI SMO SE, vani puse ko ludo
i posizit cu od ovog svakodnevnog hodocascenja preko podsusedskog mosta - evo bandicu jedan :mlotek: :x