Sutra idemo paliti bradavice Janu na rukama na Šalatu, naručeni smo, ali ne znam gdje se to ide od onih zgrada, zna li netko?
Printable View
Sutra idemo paliti bradavice Janu na rukama na Šalatu, naručeni smo, ali ne znam gdje se to ide od onih zgrada, zna li netko?
Kad se sparkiraš negdje u Mesićevoj uđeš na glavni ulaz u krug bolnice i onda prva zgrada desno (nakon, kioska, birtije i sl.). Nadam se da je tako, davno sam bila.
Ne parkiram se, idemo odozdo, sa schlosera
A onda će ti biti negdje s lijeve strane, ako se ne varam prvo je pedijatrija, a onda ćeš vidjeti putokaz za dermatologiju. Nek' me netko ispravi ako sam fulala.
Ak ideš odozdo, stubama, onda, kad prođeš bazene i tenis terene, popneš se nekih desetak štengi i kreneš stazicom lijevo nekih 50-tak m (možda i manje)... doći ćeš pred zgradu, mislim da je to pedijatrija... uđeš unutra, popneš se opet desetak štengi i odmah u prizemlju desno su tzv. "mali zahvati".
Tamo smo mi bili poradi iste stvari u travnju ove godine.
Ako nisi sigurna kamo krenuti, najbolje ti je još provjeriti na porti...
hvala cure
zelenilo pa zgrada s lijeve strane. nešto od rijetko popunjenih mjesta na tom već pomalo avetinjskom mjestu. no beskrajno ugodne sestre i doktorice. čisto ti dođe nevjerojatno kad ih vidiš nakon sveopće pustoši, nevjerojatno čudnog portira i penjanja po stepenicama koje se čine kao da si u nekoj ratnoj bolnici.
dođite nešto ranije, obzirom da ćeš morati izvaditi karton, a svi ga vade na istom mjestu. mi znamo čekati i po 20ak minuta, ako sestra mora negdje otići, ili joj netko dođe nešto reći i slično.