Frendica mi se logirala na forum (jučer ili danas) pod nickom "jassi" i postala (ona se nada u jednoroditeljski forum) pod nazivom "tonček i mama"(ili obrnuto). Ne mogu naći njen post kao niti nju.
Možete malo prokopati?? :*
Printable View
Frendica mi se logirala na forum (jučer ili danas) pod nickom "jassi" i postala (ona se nada u jednoroditeljski forum) pod nazivom "tonček i mama"(ili obrnuto). Ne mogu naći njen post kao niti nju.
Možete malo prokopati?? :*
:*
ja ju nemrem nac
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/profil...profile&u=3040
Ona je tu s nama, ali u profilu joj nema postova.
hvala nađoh...vjerovatno je nešto zbrljala sa postanjem. Idem joj otvoriti novi topic, pa neka nastavi. Hvala curke! :*
Nikome od nas se ne broje postovi od kad je forum sh****, pa tako niti njoj. Vjerovatno njoj ne moze niti ici na "potrazi postove ..." jer sto se foruma tice - ona ih ima nula! Nama ipak moze, pa u toj pretrazi usput nade...
Pretpostavljam da je ovo objasnjenje :/
plavaa, vide se svi postovi i ukupan broj postova kad gledas svoje postove iz profila.
Probaj. :)
Minnie, probala sam, i znam da se vidi. No konkretno njoj nisam vidila, pa pomislih da je "0 postova" objasnjenje.
Maloprije sam probala Zecici, i njoj sam vidila. Ono je valjda bila samo privremena greska.