Gaćice za pomoć pri odvikavanju od pelena
I K., kao i L., pocinjemo relativno rano stavljati na kahlicu (sa cca 8 mjeseci - L. je s 13 mjeseci vec pouzdano kakao u kahlicu, ne sasvim puzdano piskio u kahlicu i donosio je, te je samo za potpunu pouzdanost piskenja trebalo jos nesto vremena...). No ipak nismo jos potty trained te se ponekad dogadaju nezgode kad je K. samo u gacicama po doma (gacice su jednostavnije nego skidanje i stavljanje pelene - btw. koristimo platnene pelene).
Nedavno smo skuzili da postoje i kupili 2 kom Popolino gacica za pomoc pri odvikavanju ( Poplino trainers) - kad se dogodi nezgoda namjestaj ne strada odmah. Imaju ducane u Austriji a moze se i naruciti cak i preko Amazona (mi nase narucili i kupili u Njemackoj, no ako ide u Hrv. onda je dosta skuplje + mozda carina?).
Tim gacicama smo zadovoljni, no ipak treba vremena da se posuse, pa bi ih rado nabavili jos.
Da li netko zna da se takve ili slicne gacice prodaju u Hrvatskoj (inace cemo morati skociti do ducana u Grazu :) sto ne bi bio takav problem uz novi autoput prema Mariboru da nema tih silnih vigneta za platit :))?
Frendica mi je rekla za Bambino mio gacice za odvikavanje koje se mogu naci u nasim ljekarnama (npr. Pablu u Mercatoru) no te krecu tek od 11kg a mi smo jos mali :).
Radi li Roda takve gacice?
Ovo Popolino gacice su iznutra poput platnenih pelena samo nesto tanje i nema zezancije sa cicima i sl., a izvana su kao i zastitne gacice za pelene.
[/url]