-
pomoć pri selidbi ZG
Evo o čemu se radi:
trebam isprazniti stan svoje pok. rodbine jer je prodan, a kupac želi stan bez namještaja, koji je ionako bezvrijedan; s obzirom da sam udaljena 350 kn, a kao takva najbliža i najmlađa dopao me ovaj zadatak ;
čula sam za neku udrugu (čini mi se Bogec ili sl., ne hvatajte me za riječ) koja besplatno odvozi i uzima stvari u dobrotvorne svrhe za poznate kojima je potrebno; nije mi bitno da li je besplatno, ima puno nasljednika koji su spremni od novca od prodaje stana podmiriti te troškove, samo bi je bitno da uzmem nekog pouzdanog tko to može u 1 dan riješiti i odvesti na otpad ili u Crveni križ, bilo gdje;
da li ste radili sa nekom službom za selidbe, koliko su pouzdani, kako se kreću cijene ; stan je na Trešnjevci, a od stvari radi se o : starom regalu, kauču, kuh. stol, stolice, veš mašina;
-
ukoliko ti voze na zbrinjavanje, mislim da se naplaćuje to zbrinjavanje.
bokci isto tako ne uzimaju sve (tako sam čula), a i ja sam imala prilično posla kad sam susjedi pomagala isprazniti stan...
ima jedna firma s kojom sam nekad radila, mislim da se zove credo. znam da se znaju snaći za svašta - pa probaj pittati... na googlu ti sigurno ima njihov broj...
-
a kakve su stolice? :oops:
-
mandy, a kakva je veš mašina? :mrgreen:
ima ljudi kojima bi nešto dobro došlo. iako bi to onda trajalo duže od 1 dan...
isto tako, možeš probati na darujmo.net ... ima ljudi koji traže nešto od ovog što ti nudiš ;)
-
e mislila sam i na darivanje, baš tragam za slikama stana, probat ću ih naći i staviti vam ovdje ili na darujmo.net
hvala curke
-
probaj kontaktirat reto centar http://www.retocentar.hr/onama.html
koliko znam oni uzimaju sve
-
nazovi centar remar iz Zaprešića tel. 01/3315-294, čini mi se da oni odvoze besplatno ako im pokloniš namještaj ili su povoljniji tako nešto, radi se o komuni u kojoj se liječe ovisnici.
-
-
treba biti oprezan sa ovim centrima!
mi smo ih pozvali da odvezu (i eventualno prodaju) ormar i krevet koji smo mi najnormalnije koristili i sve dogovortili da bi oni ocijenili da je to sve za Jakusevac :? , razbili ormar i krevet sjekirom, odvezli to i naplatili nam 300kn!!
da bi stvar bila bolja par tjedana prije toga nam je bio besplatni odvoz glomaznog otpada u ulici, ali ja nisam dala to jer je sve bilo upotrebljivo!!
-
evo nađoh vezu u reto centru, pa večeras imam tel. dogovor;
ivy stolice su stare 20 god., ako želiš pošalji mail da ti stavim sliku
sorciere zaboravih kakva je mašina, a nemam je na slici, činila mi se novija, s obzirom da je samo jedna osoba koristila, mislim da je u dobrom stanju