Zašto neki forumaši nemaju svoje stare postove? (za pregledati tko je što davno pisao, a kad tamo, "nema ništa za prikazati "od 10000 postova)
Ili to namjerno koristi samo osoblje foruma?
Printable View
Zašto neki forumaši nemaju svoje stare postove? (za pregledati tko je što davno pisao, a kad tamo, "nema ništa za prikazati "od 10000 postova)
Ili to namjerno koristi samo osoblje foruma?
Vidi ti Sherlock Holmesa... :mrgreen:
Kako sam užasno radoznala, odmah sam to išla provjeriti u pregled članstva, pa te mogu informirati da to ne vrijedi samo za osoblje foruma, nego za sve koji imaju toliko postova, pretpostavljam radi rasterećenja pretražnika.
Možeš i sama provjeriti, odmah poslije moderatorica prva po br. postova ti je npr. maria71, njene stare postove isto ne možeš vidjeti...
u nekom trenutku nam je Forum bio hakeriran i nestale su tisuće i tisuće postova.
kod nekih je onda krenulo od nule, kod nekih se samo nastavilo brojati... ali postova više nije bilo :(
eto, propade još jedna teorija urote ;)
Nije urota nego sam Ivarici tj Ivaru htjela čestitam roćkas tako da stavim jedan njen post gdje je pisala o njemu (po mogućnosti neki problem :mrgreen: ), ali nema njenih postova, pa sam zato postavila to pitanje.
postova i dalje nema, pa onda ništa od moje ideje ;)