Dugo nismo pili forumsku kavicu u Brodu pa rekoh da pokrenemo dogovor.Curke javljajte kad kome najvise pase pa da se uskladimo.To vazi i za sve nove Brodjanke na ovom foumu koje primjetih ;)
Printable View
Dugo nismo pili forumsku kavicu u Brodu pa rekoh da pokrenemo dogovor.Curke javljajte kad kome najvise pase pa da se uskladimo.To vazi i za sve nove Brodjanke na ovom foumu koje primjetih ;)
ja bih rado s vama pila kavu na korzu u svom rodnom gradu... jednom kad budem dolazila...
Obavezno se javi. :*Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Gdje će kolo bez Kokana? :lol:
pa i kava bez mene :)
Snjeskic koje vrijeme tebi pase?Mozda da slijedeci tjedan dogovorimo da nam se sto vise cura pridruzi?
Vikend?
Ako ćemo sljedeći tjedan, onda, od utorka do četvrtka ne mogu nikako :/
pozdrav, cure!! Evo i ja se javljam za kavicu! Idući cijeli tjedan mogu popodne.
Me too.Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
A drago mi je vidjeti da i Snjeska jos uvijek skica na forum iako se ne javlja cesto.
:*
Tu sam ja, skoro svakodnevno, pratim novosti.
:heart:
Ajmo opet u petak u 13-ako Snješki štima(a i drugima).Ja sam isto prva smjena pa mi odgovara poslije posla.
sutra ili?Citiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
Evo da i ja potpišem cure! :(Citiraj:
sky prvotno napisa
A koliko nas je Brođanki u Zagrebu, komotno bismo mogle organizirati i jednu brodsku kavu ovdje :lol: Al nije to to :( Nema do Korza! :heart:
ja sam inače tamo samo rođena i nisam dugo tamo živjela pa nikog ne znam, kad dođem obiđem svoje i to je to :) sljedeći put se javimCitiraj:
Ninči prvotno napisa
Cut cu se snjom ujutro pa ti javim na vrijeme da li je sutra, nadam se da mozes.Mislila sam se da ce se javiti jos cura ali ima nas vec sada dovoljno za kavu (javila se jos jedna na MiB, ostale cu sms-ati).Ostavila bih ovaj topic mozda se jave i Brodjanke koje jos nismo upoznali pa mozemo popiti kavicu jos jednom uskoro.Nadam se... :*Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
Poseban pozdrav Brodjankama u Zagrebu :* obavezno se javite ako budete dolazili u nase krajeve. :love:
Pcelica2009 je mislila na slijedeci petak u 13 sati.Snjeska je potvrdila.Dakle curke prijavljujte se i dalje, saljem svoj mob na pp ako to zelite da se mozemo cuti ako vam slucajno ne odgovara bas taj termin nego malo kasnije.Mi na kavi obicno ostanemo i po 2-3 sata ;)
Dakle petak 25.09. u 13 sati kod fontane!Vidimo se!
Ružice, ja radim do 14 sati i dok stignem bit će i 14:30, jel može barem u 14h onda? 13h je tako nezgodno vrijeme! Ostale Brođanke, plizz!
Znas da nase kavice traaajuuuu, samo me nazovi da vidis gdje smo i pridruzi se. :*Citiraj:
jadra prvotno napisa
Znate li da nam je Brod ušao i polufinale za najljepši grad u HR zajedno sa Osijekom i Karlovcem?Citiraj:
Ninči prvotno napisa
:heart:
dolazim i ja ako je u petak 25 i nosim friške vijesti i novosti sa vv :D
pratim vas ako se dogode kakve promjene svakako ispijamo kavicu :love:
Ništa ti Jadro ne brini-sjedimo mi i dok ti dođeš.
Za mene je uvijek prvi! :heart: Kakav Karlovac, Osijek, Varaždin, Pariz, New York....trebam li dalje? :mrgreen:Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
Curke, vidimo se jednom sigurno! :*
Kako za 2 mjeseca trebam roditi, a u velikoj smo strci jer trebamo prije toga seliti, nemam pojma kad ćemo sljedeći put u Brod :( Kad pomislim na novorođenče + 19-mjesečnu haharicu i 2 babe u Brodu, najradije bih se preselila nazad u Brod :mrgreen:
Ninci kad god da budes dolazila samo nam se javi mi smo za kavicu uvijek. :*
Ružo,jesmo dogovorili termin?
evo još jedne Brođanke koja živi u Zgb.(doduše,samo rođena u Brodu,tak da nikog neznam,)
rijetko dođem u Brod,a i kad dođem obiđem svoje,i to je to!
a bilo bi lijepo popiti kavicu s vama :love:
Ružo, :*
Da da , petak u 13 sati. :DCitiraj:
trubabuba :* :love:
koliko nas dolazi?(da znam za one medne poklončiće koje sam obećala prošli put)
Nas 5 ti sesta a nadam se da nam se pridruze i druge Brodjanke s ovog foruma. :* :love:Citiraj:
cure ja sam u berbi jabuka pa nisam sigurna dali ču ovu kavicu popiti s vama,ali svakako vam javim šta ima novoga ,popijte jednu i za mene ako ne dođem :love:
mislim da ću se ja morati odjaviti :(
Zasto Snjeskic? Jel nesto ozbiljno ili putujes?Bas mi je zao da ne dojete ti i Jo.Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
Evo i mene sutra na kavici. Ne mogu stici u 13 ali cu doci malo kasnije. Javim se Ruzici na mob sutra. :coffee:
Trebali smo putovati, ali...Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
D. je bolesna, upala grla i jak kašalj :(
sva je jadna i stalno uz mene pa se nisam stigla ranije javiti
nadam se da ste se fino provele :heart:
Ajoooj Snjeskic, mogu je zamisliti.Bas mi je zao.
Mi smo se naklafrale, Pcelica nam donijela svima propolisa, sjedili smo do 17.30 onda znas o cemu ti pricam.Jedva cekam slijedecu kavicu i nadam se da cete vas dvije ljepotice doci. :love: :*
e sad mi je žao što se nisam vratila jer sam bila gotova sa dr. oko 16.15.Al nema veze,ako ne ranije onda ćemo za Ružicin rođendan.Samo molim promjenu onda teme na :"Žešća u Sl.Brodu"-jer to moramo zaliti sa nečim konkretnim.
Mozeeeee! Iako se nadam da do tada necu smjeti piti alkohol ;)Citiraj:
I....naravno, ja vas fulala...sad sam tek vidjela topic... :evil:
Bas steta!Nadam se da ces drugi put vidjeti na vrijeme. :*Citiraj:
zelimo_bebu prvotno napisa